Halkalı Gebze Banliyö Hattı Çalışmaları İçin Sona Gelindi!

Halkalı Gebze banliyö hattı yenileme çalışmalarında sona gelindi. Hattı kullanan kişilerin büyük bir merakla beklediği projede çalışmalar 2013 yılında başlamıştı.

Halkalı Gebze banliyö hattı yenileme çalışmalarında sona gelindi. Hattı kullanan kişilerin büyük bir merakla beklediği projede çalışmalar 2013 yılında başlamıştı.

Yenileme çalışmalarına 2013 senesinde başlanan Halkalı Gebze banliyö hattı için sona gelindi.



Hattı kullanan kişilerin büyük bir merakla beklemiş oldukları Halkalı - Gebze banliyö hattı için çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı. Hat tamamlandığında ve Marmaray ile entegrasyon gerçekleştiğinde Halkalı Gebze arası sadece 105 dakikaya düşecek.



Bakan Cahit Turhan "Halkalı - Gebze Banliyö Hattı Bu Sene Sonuna Kadar Hizmet Vermeye Başlayacak"



Gebze Halkalı arasını sadece 105 dakikaya düşürecek olan yeni hat 19 Haziran 2013 tarihinde son seferini yaptıktan sonra kapatılarak tadilata alınmıştı. Projenin 2015 yılının Haziran ayında tamamlanacağı açıklanmıştı.



Ancak ihaleyi alan firma maliyetlerde artış nedeni ile çalışmalara ara vermiş Ekim 2014 tarihinde ara verilen çalışmalar 2015 yılında tekrar başlatılmıştı. Halkalı Gebze Banliyö hattı açılış tarihi hakkında açıklamada bulunan Bakan Cahit Turhan hattın 2018 yıl sonuna kadar açılacağı müjdesini verdi.



Marmaray Projesi İle Entegre Olarak Çalışacak!



Hat tamamlandığı anda Marmaray Projesi ile entegre olarak çalışacak ve 43 istasyonu ile kesintisiz olarak çalışarak Gebze Halkalı arası ulaşımı 105 dakikaya indirecek. Bakırköy Bostancı arası 37 dakika, Söğütlüçeşme Yenikapı arası ise 12 dakikaya düşecek.



Emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"


Emlak Haberleri Haberleri