İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Konya Bandırma İçin Acele Kamulaştırma Kararları Resmi Gazete İle Yayımlandı!

25 Haziran 2019 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan acele kamulaştırma kararları ile 5 ilde kamulaştırma yapılacağı ilan edildi.

25 Haziran 2019 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan acele kamulaştırma kararları ile 5 ilde kamulaştırma yapılacağı ilan edildi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Kararları ile 5 ilde acele kamulaştırma yapılacağı duyuruldu.



İzmir İlinde Tesis Edilecek Örlemiş Rüzgar Enerji Santralinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 1162)



İzmir Örlemiş Rüzgar Enefri Santrali yapım işi nedeni ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı acele kamulaştırma kararı yayımladı.





154 kV Tatlıpınar RES TM-Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 1163)



Balıkesir OSB Tatlıpınar RES projesi kapsamında TEİAŞ Acele Kamulaştırma kararı Resmi Gazete ile yayımlandı.





Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) Kesiminin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 1164)



Kınalı Tekirdağ Çanakkale Savaştepe Otoyolu projesi acele kamulaştırma kararı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı.





Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahalleleri Sınırları İçerisinde 21/10/2013 Tarihli ve 2013/5512 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile İlan Edilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Karapınar Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 1165)



Konya Karapınar Pınarbaşı ve Çetmi mahalleri kentsel dönüşüm projesi için acele kamulaştırma kararı yayımlandı.





380 kV Bandırma DGKÇS-Gemlik Enerji İletim Hattı Projesine Ait Haritanın, Söz Konusu Hattın 377-381 Numaralı Direkleri Arasında Varyant Yapılması Zorunluluğu Doğması Nedeniyle Ekteki Şekilde Değiştirilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 1166)



Bandırma Gemlik enerji iletim hattı projesi kapsamında varyant yapılması zorunluluğu nedeni ile yeni değişiklik kararı yayımlandı.





Emlak365.com



Emlak Haberleri Haberleri