Kamu Bankalarından Satılık Kelepir Arsalar! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 20 Bin TL'ye, 45 Bin TL'ye Arsa Satıyor!

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere kamu bankaları tarafından fırsat duyuruları yapıldı. Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank uygun fiyatlı arsaları satışa çıkardıklarını ilan ettiler.

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak son dönemlerde oldukça sık başvurulan yatırım modellerinden birisi haline geldi. Özellikle de toptağa yatırım çok daha popülerleşti. Çeşitli niteliklere sahip olan arsalar bundan dolayı büyük bir talep almaya başladı. Kazançlı bir yatırım yaparak varlıklarını enflasyona karşı korumak isteyenler bir an önce gayrimenkul yatırımı yapmak istiyorlar. Konut fiyatlkarındaki anormal yükseliş ise konut yatırımlarını bir adım geri plana itti. Arsa yatırımı yapmak için ise fiyat araştırmaları aralıksız devam ettiriliyor.

ARSA YATIRIMI EKONOMİSTLERCE ÖNERİLİYOR

Yatırım yapmak için ekonomistlerin düşüncelerine itibar eden vatandaşlar arsa yatırımı tavsiyelerini aldıkça bu alanda arayışlarını sürdürüyorlar. Bu yatırımlar için en kritik olan ise uygun fiyatlı arsa bulmak oluyor. Fiyatların oldukça yükseldiği bir dönemde uygun fiyatlı arsa bulmak oldukça güç hale geldi. Ekonomsitler uygun fiyatlı arsa bulunması halinde vakit kaybedilmeden bu yatırımın hemen yapılmasını tavsiye ediyorlar.

KAMU BANKALARI UYGUN FİYATLARLA ARSA SATIYORLAR

Türkiye'de bankalardan gayrimenkul satışı farklı bir sektör niteliğine büründü. Burada insanlar uygun fiyatlarla gayrimenkul imkanı bulabiliyorlar. Kamu bankaları da şu anda uygun fiyatlarla muhtelif niteliklere sahip arsaları satışa çıkardılar. Bu arsalar konut imarlı olabildiği gibi tarla niteliğinde de olabiliyor. Arsa yatırımı yapmak isteyenler kamu bankalarının arsa satış ilanlarını inceledikten sonra kararlarını veriyorlar. Bu şekilde oldukça kazançlı bir arsa yatırımı yapılabiliyor.

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK, HALKBANK UYGUN FİYATLI SATILIK ARSALAR

Halkbnak tarafından yayınlanan arsa satış ilanları içerisinde çok önemli yatırım fırsatları bulunuyor. Buna göre Giresun Espiye'de 7.669 metrekarelik arsa 69 Bin TL'Ye, Batman Sason'da 5.914 metrekarelik arsa 237 Bin TL'ye, Şanlıurfa Suruç'ta 396 metrekarelik arsa 142 Bin TL'ye, Siirt Kurtalan'da 1.368 metrekarelik arsa 134 Bin TL'ye, Ağrı Diyadin'de 84 metrekarelik arsa 185 Bin TL'ye, Diyarbakır Sur'da 17.300 metrekarelik arsa 145 Bin TL'ye, Diyarbakır Çermik'te 340 metrekarelik arsa 47 Bin TL'ye satılıyor.

Vakıfbank da arsa satışı yapan kamu bankaları içerisinde yer alıyor. Yayınlanan arsa satış ilanlarına göre Şanlıurfa Haliliye'de 20.094 metrekarelik arsa 227 Bin TL'ye, Diyarbakır Sur'da 41 Bin metrekarelik tarla 294 Bin TL'ye, Mardin Kızıltepe'de 434 metrekarelik konut imarlı arsa 136 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Ziraat Bankası'nın yayınladığı arsa satış ilanlarına göre Şanlıurfa Haliliye'de 1256 metrekarelik arsa 400 Bin TL'ye, Zonguldak Çaycuma'da 6.679 metrekarelik tarla 120 Bin TL'ye, Trabzon Akçaabat'ta 2.218 metrekarelik bahçe 45 Bin TL'ye, Erzurum Aşkale'de 5.390 metrekarelik tarla 20 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri