Ziraat Bankası Ankara'da 72 Bin TL'ye 2+1 Konut, 67 Bin TL'ye Dükkan Satıyor!

Ziraat Bankası'nın mülkiyetinde olan gayrimenkuller ucuz fiyatlarla vatandaşlara satılmaya devam ediliyor. İşte Ziraat Bankası'nın sunduğu gayrimenkul yatırımı fırsatları...

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak yüksek maliyetleri gerektirmeye başladı. Emlak sektörü kur artışlarından dolayı önünü göremezken inşaat maliyetlerindeki yükselişler de konut fiyatlarının zirve yapmasına neden oldu. Tüm bu piyasa koşullarında gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler ise uygun fiyatlarla bu konuda satın alma gerçekleştirebilecekleri yolları araştırmaya başladılar.

Kriz ortamında yatırım yapmanın daha çok kaznaç getireceğini bilen vatandaşlar bundan dolayı uygun fiyatlı gayrimenkul satın alabilmenin mümkün olup olmayacağını merak ediyorlar. Bankaların satışa çıkardıkları gayrimenkuller ise bu vatandaşların taleplerine cevap verebiliyor. Bankalar piyasa fiyatlarından oldukça uygun fiyatlarla hem konut hem de arsa satışı yapabiliyorlar.

BANKALAR NEDEN GAYRİMENKULLERİ UCUZ FİYATA SATIYORLAR?

Bankaların gayrimenkulleri uygun fiyatla satışa çıkartmaları vatandaşların akıllarını karıştırıyor. Normal değerinin altında yapılan bu satışların nedeni tamamen bankacılık sistemi ile alakalı oluyor. Bankaların faaliyet alanı gayrimenkul değil ve bundan dolayı da bu gayrimenkullerin muhafazası ve işletilmesi bankalara ekstra bir yük getiriyor. Bir de sorunlu kredilerden dolayı elde edilen bu gayrimenkuller kredi zararlarının kapatılması için en erken sürede satılması gerekiyor. Türk lirasındaki değer kayıpları da bu süreci hızlandırmayı zorunluluk haline getiriyor. Bundan dolayı bankalar ucuz fiyata hem konut hem de arsa satışı yapıyorlar.

ZİRAAT BANKASI'NDAN PİYASA FİYATLARININ ALTINDA GAYRİMENKUL SATIŞI

Ziraat Bankası uygun fiyatla gayrimenkul satışı yapan bankalar arasında yer alıyor. Türkiye'nin farklı illerinde Ziraat Bankası tarafından hem konut hem de arsa satışları yapılıyor. Bu gayrimenkullerin fiyatlarının makul olması ise satışlara yönelik taleplerin çok yüksek olmasını sağlıyor. Ziraat Bankası tarafından yayınlanan gayrimenkul satış ilanları ile vatandaşlar bu satışlar hakkında bilgi edinebiliyorlar. Emlak365 okuyucuları için Ziraat Bankası'nın dikkat çeken gayrimenkul satış ilanlarını inceledik. İşte kelepir denilebilecek fiyatlarla satışa çıkarılan gayrimenkuller...

ANKARA'DA 72 BİN TL'YE SATILIK 2+1 KONUT!

Ziraat Bankası tarafından ANkara'nın Beypazarı ilçesinde Ayvaşık semtinde 100 metrekare büyüklüğünde 2+1 konut satışa çıkarıldı. Konut kredisi ile satın almaya uygun olan bu apartman dairesi için 72 Bin TL'lik fiyat belirlendi. Ziraat Bankası'na 4.320 TL teminat bedeli yatıran vatandaşlar bu konut için teklif verebilecekler.

67 BİN TL'YE SATILIK DÜKKAN!

Ziraat Bankası Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Ekin Mahallesi'nde de bir dükkan satışı yapıyor. 39 metrekare büyüklüğünde olan dükkan için Ziraat Bankası 67 Bin TL fiyat belirledi. Kredi çekilerek satın alınabilecek dükkan için teklifler bekleniyor. En yüksek teklifi veren vatandaşlar bu dükkanı satın alabilecekler.

Ziraat Bankası'ndan daha fazla gayrimenkul satış ilanı için bankanın gayrimenkul satış internet sitesinin ziyaret edilmesi gerekiyor.

Emlak Haberleri Haberleri