Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış İlanları! 12 Bin TL'ye Satılık Arsa, 40 Bin TL'ye Satılık Ev!

Ziraat Bankası gayrimenkul satış ilanlarını güncelledi. Buna göre Ziraat Bankası'ndan Türkiye'nin 81 ilinde konut, arsa, tarla satışları gerçekleştirilecek. Uygun fiyata gayrimenklul nasıl alınır? Ziraat Bankası konut satış ilanlarına nasıl teklif verilir?

Ziraat Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapılarak gayrimenkul satış ilanlarının güncellendiği bildirildi. Ziraat Bankası'nın yaptığı duyuruya göre Türkiye'nin 81 ilinde taşınmaz satışlarına devam ediliyor. Ziraat Bankası gayrimenkul satış sistemi nasıl çalışır? Ziraat Bankası'ndan uygun fiyata konut, arsa ve işyeri nasıl satın alınır?

ZİRAAT BANKASI NEDEN UYGUN FİYATA GAYRİMENKUL SATIYOR?

Gayrimenkul satışı Ziraat Bankası gibi bankaların ana faaliyet alanı değildir. Ziraat Bankası'nın gayrimenkul mülkiyetlerine sahip olması da bankacılık faaliyetlerinin bir sonucudur. Ziraat Bankası'ndan kredi kullanan müşteriler gayrimenkullerini ipotek olarak gösterirler. Bu kredinin ödenmesinde aksama olur ve ödenemeyecek bir pozisyona düşülürse ipotek gösterilen gayrimenkul Ziraat Bankası'nın mülkiyetine geçer. Ziraat Bankası da bu gayrimenklulleri satarak kredi verme sürecinde kaybettiği nakit miktarı karşılayarak kasasına koyar. Bu nedenle yüksek kar amacı güdülmediği için Ziraat Bankası üzerinden yapılan gayrimenkul satışlarının fiyatları piyasaya göre oldukça uygundur.

ZİRAAT BANKASI GGAYRİMENKUL SATIŞ İLANLARI

İstanbul'un Tuzla ilçesi Orta Mahalle'de bulunan apartman dairesi Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarıldı. 66 metrekarelik apartman dairesi için Ziraat Bankası 135 Bin TL fiyat belirledi.

Konya'nın Taşkent ilçesi Balcılar Mahallesi'nde bulunan 5.075 metrekarelik tarla da Ziraat bankası tarafından satılıyor. Ziraat Bankası bu tarla için 12 Bin TL fiyat açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan işyeri satışları da yapılıyor. Ankara'nın Mamak ilçesi Ekin Mahallesi'nde bulunan 101 metrekarelik işyeri için Ziraat Bankası 135 Bin TL fiyat belirledi.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Sarıgazi Mahallesi'nde bulunan 18 metrekarelik dükkan Ziraat Bankası tarafından 62 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Balıkyolu Mahallesi'nde bir apartman dairesi Ziraat bankası tarafından satılıyor. 51 metrekare büyüklüğünde olan bu aparman dairesi için 140 Bin TL fiyat belirlendi.

Ziraat Bankası Hatay'ın Samandağ ilçesi Koyunoğlu Mahallesi'nde 81 metrekare konutu 40 Biin TL'ye satışa çıkardı.

ZİRAAT BANKASI GAYRİMENKUL SATIŞ İLANLARINA NASIL TEKLİF VERİLİR?

Ziraat Bankası'nın güncellediği gayrimenkul satış ilanlarına nasıl teklif verileceği araştırılıyor. Öncelikle bu ilanlara teklif vermek isteyen vatandaşların kendileri en yakın Ziraat Bankası şubelerine gitmeleri gerekiyor. Burada vatandaşlara Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatılır. Ardından da teklif verilecek olan gayrimenkul için istenen teminat bankaya yatırılır. Banka şubesinden müşterilere şifre verilerek inter sitesi üzerinden sisteme giriş yapmaları sağlanır. Bu şekilde gayrimenkul satış ilanına teklif yapılır.

Emlak Haberleri Haberleri