10.000 TL Birikiminiz Varsa İşte Bir Ayda Kazanacağınız Rakam! 32 Günlük Vadeli Mevduat Faizleri Uçtu

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler için 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları ve aylık kazanç tutarları sürekli yenilenme içinde. Son rakamlar ve faiz tabloları Emlak365'te.

Çok sayıda vatandaş ellerinde bulunan birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek adına tüm yatırım araçlarını araştırıyor. Son dönemlerde düşme eğiliminde olan altın, dolar kurunda yaşanan dalgalanma ve borsanın durağan bir pozisyonda olması vadeli mevduata olan ilgiyi artırmış durumda.

VADELİ MEVDUAT FAİZ ORANLARINA İLGİ ARTTI

Bankada parası olanlar için öngörülebilir ve risk teşkil etmeyen faiz kazanç tutarları politika faiz oranlarıyla paralel olarak değişiyor. Faiz oranlarını yüzde 19.00 gibi yüksek bir rakamda olması nedeniyle politika faiz oranları da yükseldi.

Özel bankalardan gelen tanışma faizi hamleleri ile herkes için geçerli yüksek faizli faiz kazanç tabloları ilginin vadeli mevduat faiz oranlarına dönmesine neden oldu. Peki Ağustos ayının ilk yarısında en yüksek faiz oranı hangi bankada bulunuyor? İşte banka banka güncel liste.

EN YÜKSEK 32 GÜNLÜK VADELİ MEVDUAT FAİZ ORANLARI

Vadeli mevduat faiz oranlarında en yüksek kazanç tutarı özel bankalarda. Özel bankalar son PPK toplantısından çıkan faiz kararı kapsamında haftasonu öncesinde yeni oranlarını ilan ettiler. Duyurulan yeni faiz oranlarında en yüksek kazanç oranı yüzde 19.60 oldu.

Burgan Ban müşterilerine sunduğu Güldüren Hesap ile birikimleri aylık yüzde 19.60 faiz oranıyla değerlendiriyor. İlan edilen oran tüm kamu bankaları ile tüm özel bankaların sunduğu faiz getirileri arasında ilk sırada yer alıyor.

Banka Banka 32 Günlük Faiz Oranı Sıralaması

* Fibabanka, Nkolay, Turkish Bank, Anadolu Bank, Alternatif Bank listenin ikinci sırasında yer alan orana sahip olan bankalar. Söz konusu bankaların tümü müşterilerinin birikimlerini aylık yüzde 19.50 faiz oranıyla değerlendiriyolar.

* Odeabank yüzde 19.25'lik faiz oranıyla 32 günlük vadei mevduat en yüksek faizi veren bankalar listesinde üçüncü sırada.

* CEPTETEB ve HSBC Bank yüzde 19.00 faiz oranıyla, ICBC Bank ve Akbank yüzde 18.25 faiz oranıyla, Vakıfbank ise yüzde 18.00 faiz oranıyla listede yer alan diğer bankalar.

10.000 TL'SİNİ DEĞERLENDİRMEK İSTEYENLER İÇİN

Bankada 10.000 TL birikimi olanlar için bankaların sunduğu oranlar ve 32 günlük faiz oranıyla elde edilecek kazançlara dair tablo yukarıda. 10.000 TL en yüksek faizle 32 günde 163 TL getiri sağlıyor.

Finans Haberleri