20 TL Günlük Ödemeyle 15.000 TL 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

İNG Bank standart ihtiyaç kredisi paketi ile 15.000 TL kredi aylık 612 TL, günlük 20 TL taksitle kullanılabilir. Banka ihtiyaç kredisi kullanımında 3 ay ödeme erteleme imkanı da sunuyor.

İhtiyaç kredisi faiz oranlarında Aralık ayı içerisinde beklenen indirimler gelmedi. Bankalar hatta daha önceki kredi faiz oranlarına ek faiz uyguladılar. Özel bankaların kredi paketlerinde görülen yükselmeler ise faiz oranlarının yüzde 2.00 bandına kadar tırmanmasına neden oldu.

Krdei faiz oranlarının yüksek olduğu bu dönemde ihtiyaç kredisi kullanmak zorunda olanlar için bankaların fırsatlarını sizlerle paylaşıyoruz. İNG Bank'ta müşterilerine iki kredi paketi ile ucuz kredi veriyor.

STANDART KREDİ PAKETİ: 20 TL'YE 15.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ

İNG Bank ihtiyaç kredisi ile nakit sorunlarını çözmek isteyenler için aralık ayının ikinci yarısında geçerli olacak faiz oranları duyuruldu.

Banka müşterilerinin kredi kullanımları için yapacakları başvuruları standart kredi ile yüzde 1.87 ile karşılayabileceğini ilan etti. Bu faiz oranı ayrıca bazı müşteriler için daha yüksek olabilir. Bankaların kredi paketlerini değerlendirmek isteyenlerin ilan edilen faiz oranlarından yararlanabilmeleri için kredi görünümlerinin çok güvenilir seviyede olması gerekiyor.

İlan edilen başvuru şartlarına uygun olanlar için sağlanacak kred paketi ödeme sürecinde erteleme olanağı sunuyor. İNG Bank ihtiyaç kredisi ödeme erteleme süresi 3 aydır. Ancak isteyen müşteriler 1 ay yada 2 aylık ödeme erteleme talep edebilirler. Bunun yanında banka müşterilerin aylık düzenli ödeme yapmalarının dışında serbest ödemeli seçenekler de sunuyor.

İNG Bank herkes için kredi paketi ile 36 ay vadeli 15.000 TL kredi kullanılması durumunda geri ödemeler aylık 612 TL taksitle yapılacak. Günlük ödeme planı ise 20 TL olacak. 3 yıl sonunda 15.000 TL kredi 22.024 TL olarak ödenmiş olacak.

İNG Bank müşterisi olanlar cep telefondan hızlı bir şekilde kredi kullanabilirler. Banka müşterisi olmayanlar ise şubelere gidebilir yada bankanın internet bankacılığı işlemlerini kullanabilirler.

Finans Haberleri