Akbank Bugün Çek Seneye Öde İhtiyaç Kredisi Kampanyasında Son Fırsat Günleri! 50 Bin TL Kredi Taksit Hesaplaması!

Akbank'ın müşterilere tanıdığı ihtiyaç kredisi fırsatında son günlere girildi. Şimdi al seneye öde ihtiyaç kredisi kampanyasının avantajları nelerdir?

Türkiye'de ihtiyaç kredisi ile bütçelerindeki açıkları kapatmak isteyen vatandaşların sayısında artış meydana geldi.Vatandaşlar maliyeti düşük ve diğer imkanları geniş kredi kampanyalarını değerlendirebilmek için araştırmalarını sürdürüyorlar. Akbank da son kredi kampanyası ile müşterilerine kapsamlı avantajlarla nakit desteği veriyor. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

AKBANK BUGÜN KULLAN SENEYE ÖDE İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Akbank tarafından başlatılan kredi kampanyasına göre müşteriler ihtiyaç kredisi kullandıklarında hemen zorlu bir ödeme sürecine girmiyorlar. Kredi taksitlerine erteleme uygulanan müşteriler ödemelere Ocak 2022'de başlıyorlar. Bu şekilde bütçelerini dengeye ulaştıran müşteriler ödeme sürelerine başlayabilmek için de zaman kazanıyorlar.

İHTİYAÇ KREDİSİ AZAMİ VADE SÜRELERİ

Akbank tarafından yapılan bilgilendirmeye göre ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere uygulanacak azami vade süreleri de netleştirildi. Buna göre müşteriler 50 Bin TL'ye kadar olan tutarlardaki ihtiyaç kredileri için 36 aya kadar vade imkanını kullanabiliyorlar. 50 Bin TL'nin üzerinde ihtiyaç kredisi talep eden müşteriler ise bu kredileri en fazla 24 aylık vadelerle geri ödeyebiliyorlar.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİNDE SON FIRSAT GÜNLERİ

Akbank'ın kredi taksitlerini 2022'ye erteleyen ihtiyaç kredisi kampanyasında son fırsat günleri yaşanıyor. Akbank müşterileri bu kredi imkanından yararlanmak istiyorlarsa 31 Ekim 2021 tarihine kadar kredi başvurularını yapmaları gerekiyor. Kasım ayının başlamasıyla beraber bu kredi kampanyasının sona ereceği bildirildi. Yeni ayda Akbank'ın yeni bir ihtiyça kredisi kampanyası duyurusu yapması bekleniyor.

AKBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Akbank'tan ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler bankanın kredi maliyet hesaplamalarını da öğrenmek istiyorlar. Banka tarafından verilen bilgilere göre ihtiyaç kredilerinde müşterilere aylık yüzde 1,67 faiz uygulanıyor. Müşteriler 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çektiklerinde aylık 1.962 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi için müşteriler 262,50 TL kredi tahsis ücreti ödemesi yapıyorlar.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU KANALLARI

Akbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler bu kredi başvurularını ne şekilde yapabileceklerini araştırıyorlar. Buna göre müşteriler ertelemeli i,htiyaç kredisi başvurularını Akbank şubelerinden, Müşteri İletişim Merkezi'nden, Akbank Mobil'den veya İnternet'ten gerçekleştirebiliyorlar. Bu başvurular kısa bir süre içerisinde değerlendirmeye alınıp onaylanıp onaylanmadığına dair bildirimler müşterilere göndeirliyor.

Finans Haberleri