Akbank'tan Her Emekliye 1750 TL! Faizsiz Para Çekme Fırsatıyla Beraber

Akbank emeklilere 1750 TL'ye kadar maaş promosyonu ödüyor. Banka emekli müşterilerinin maaşlarını taşımaları durumunda ayrıca faizsiz para çekme imkanı sağlıyor. İşte Akbank'ın emekli kampanyası.

Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için Akbank promosyon kampanyası başlattı. Banka emekliler için hazırladığı paketinde maaşa göre nakit promosyon ödemesi ve ek bankacılık işlemlerinden ücretsiz yararlanma imkanı sağlıyor.

AKBANK'TAN EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Akbank tarafından sağlanan emekli maaşı promosyonuna her emekli başvuru yapabilir. Başvurular kimlik kartıyla banka şubesine doğrudan yapılır. Bunun dışında isteyen emekliler online kanallardan promosyon için başvuru yapabilirler.

Promosyon ödemelerinden faydalanmak için vatandaşların yerine getirmeleri gereken en önemli şart, taahhüt.

Emekli maaşı alanlar Akbank şubelerinden yada online platformlardan başvuru yaptıklarında, 3 yıllık taahhüt vermeleri istenir. 3 yıl boyunca emekli maaşını başka bankaya taşımayacağını taahhüt eden emekli müşterilere maaşları doğrultusunda promosyon ödemesi yapılır.

1750 TL'YE VARAN ÖDEMELER YAPILACAK

Emekli maaşını Akbank'a taşıyanlara yapılacak ödemeler iki aşamalı. Birincisi maaş tutarınca promosyon ödemesi almak. İkincisi bir başka emekli yakınını getirene ek promosyon ödemesi. İki ödemenin toplamı 1750 TL'ye ulaşacak.

Aylık maaşı 1499 TL'ye kadar emeklilere Akbank; 500 TL SGK promosyonu - 700 TL ek promosyon toplam 1200 TL ödeme yapıyor.

Aylık maaşı 1500 TL ile 2499 TL arasında emekli vatandaşlar için ise Akbank: 625 TL SGK promosyonu - 875 TL ek promosyon toplam 1500 TL ödüyor.

Aylık maaşı 2500 TL ve üzerinde olan emeklilere ise Akbank: 750 TL SGK promosyonu - 1000 TL ek promosyon toplam 1500 TL ödeme yapıyor.

Faizsiz Nakit Avans

Akbank bünyesinden 1750 TL'ye varan promosyon ödemesinden faydalanacak olan emeklilere ayrıca faizsiz nakit avans sağlanıyor. Maaş ödemelerinin yapılacağı tarihten 2 gün öncesine kadar yapılacak çekimlere faiz uygulanmıyor.

BAŞVURU TARİHLERİNİ KAÇIRMAYIN

Banka emekliler için hazırlanan kampanyanın 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olduğunu duyurdu. Emekliler bu tarihe kadar başvurularını yapacaklar. Başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağına ilişkin Akbank resmi sitesinden yapmış olduğu açıklamasında "Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz." bilgilerini verdi. Emekliler ilan edilen yöntemlerden biriyle promosyon için başvurularını yapabilecekler.

Finans Haberleri