Bankalar Tek Tek Duyurdu! Kenarda 10 Bin Lirası Olana 32 Günlük En Yüksek Faiz Getirisi Verilecek!

Bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesaplarında en cazip oranlar dikkat çekiyor! Kenarda parası olan bu hesaplarla oturduğu yerden para kazanacak! İşte en yüksek mevduat faiz oranları…

Türkiye’de 2021 yılının son ayından itibaren kur korumalı TL mevduat sisteminin devreye sokulmasının ardından mevduat hesaplarına olan ilgi bir hayli arttı. Parasını en yüksek faiz oranları ile en kısa vadede bile yüksek oranlarda değerlendirmek isteyenler ise bankaların vadeli mevduat hesaplarını tercih etmeye devam ediyor. Yüzde 20’lerin üzerine çıkan 32 günlük vadeli mevduat hesaplarında en yüksek kazanç oranları dikkat çekiyor.

32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Banka Hangisi?

Bankaların vadeli mevduat hesaplarında faiz yarışı devam ediyor. Son dönemde düşüş eğilimi gösteren mevduat faiz oranlarında hala birikimlerini en yüksek oranlarla değerlendirmek isteyenlere ayrıcalıklı seçenekler sunuluyor. Alternatif Bank VOV Hesap yüzde 20,50 hoş geldin faizi ile ilk sırada yer alırken, Burgan Bank On Hesap yüzde 20,25 faiz oranı ile ikinci sırada yer alıyor. Fibabanka Kiraz Hesap ise yüzde 20 faiz oranı ile TL birikimlerini durduğu yerde katlamak isteyenlere en uygun seçenekleri sağlıyor.

Alternatif Bank VOV Hesap 10 Bin TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

10.000 TL birikimini en yüksek faiz oranları ile değerlendirmek isteyenler için Alternatif Bank VOV Hesap avantajlarıyla öne çıkıyor. Ek ürün kullanımı ile bitmeyen hoş geldin faizi seçeneklerini de sunan Alternatif Bank, 32 günlük vadede yüzde 20,5 faiz oranları ile 10.000 TL için 171 TL net kazanç sunuyor.

Burgan Bank ON Hesap 10 Bin TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

Burgan Bank On Hesap ise yüzde 20,25 faiz oranları ile en yüksek 32 günlük mevduat faizini sunana bankalar arasında dikkat çekiyor. 10.000 TL birikimini ON Hesap ile değerlendirmek isteyenler, 32 günlük vadede 169 TL net kazanç elde edebiliyor. Üstelik On Hesap avantajlarından da yararlanarak birçok bankacılık hizmetinden de kolayca yararlanma imkanı sağlanıyor.

Finans Haberleri