Bankaların hoş geldin kampanyalarında en kralı onlardan geldi o banka 1 milyon liralık 2022 Model BMW 1.16d Sport Line arabayı çekilişle bedavaya verecek!

Bankaların birbirleri arasında giriştikleri müşteri kapma yarışması hoş geldin kampanyaları ile büyük rekabete sahne olmuştu. Pek çok banka faizsiz kredi ve nakit avans verirken Burgan Bank başlattığı kampanya ile müşterilerine 1 milyon liralık son model arabayı bedavaya verecek.

Bankacılık sektörü rekor üzerine rekor kar oranları açıklamaya devam ederken daha fazla kar elde edebilmek için müşteri sayısını arttırmayı amaçlayan bankalar müşterilerine özel yeni fırsatlar sunuyor. Bankalar bir yandan eldeki müşterilerini tutmak için var güçleri ile çalışırken bir yandan da yeni müşteriler kazanmak için hoş geldin kampanyaları başlatıyor. 

Bazı bankalar ilk kez müşterisi olan kişilere faizsiz ihtiyaç kredisi ya da taksitli nakit avans verirken bazı bankalar ise müşteri olduktan sonra ilk kez kredi kartı alan kişilere yönelik olarak bedava chip para puan uygulamasını tercih ediyorlar. Bankaların kampanyaları her geçen gün artarken Burgan Bank bu kampanyalar arasında en büyüklerinden birine imza attı ve 1 milyon liralık süper lüks arabayı çekilişle bedavaya vereceğini duyurdu. 

BURGAN BANK ON ARAÇ ÇEKİLİŞ KAMPANYASI BAŞLADI! 

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Burgan Bank müşterilerine özel başlattığı kampanyası ile yeni çekiliş duyurusu yaptı. On müşterileri için birinci yaş doğum günü kutlamasını büyük bir hediye fırsatı ile kutlama kararı alan banka çekiliş ile 1 kişiye süper lüks 2022 Model BMW 1.16d Sport Line arabayı bedavaya vereceğini ilan etti. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Burgan Bank müşterisi olması yeterli olacak. Kampanyadan ilk kez Burgan Bank On'lu olan kişiler de yararlanabilecekler. Ekim ayı itibari ile başlayan kampanya 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler ON web sitesinden veya ON Mobil uygulaması üzerinden başvurusunu yapabilecek. Kişilerin verilen araba hediyesinden yararlanmak için belirtilen koşulları yerine getirmeleri ve mevcut ON müşterisi olması yeterli olacak. 

Kampanya kapsamında; 

ON Mobil bankacılık uygulamasından ya da Burgan Bank internet sitesinden “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından başvuru formunu doldurarak müşteri olma sürecini başlatıp ON Mobil üzerinden devam ederek veya kurye ziyareti ile tamamlayan bireysel müşterilere 1 çekiliş hakkı,

ON Mobil uygulamasına giriş yapan bireysel müşterilere 1 çekiliş hakkı,

ON Mobil uygulaması üzerinden banka kartı talebini yaparak teslim alan müşterilere 1 çekiliş hakkı,

ON Mobil uygulamasına giriş yapıp Hesaplar-Hesap Aç adımları ile ON Hesap oluşturan müşterilere 1 çekiliş hakkı,

ON Mobil uygulaması üzerinden Otomatik Fatura Ödeme talimatı veren müşterilere 1 çekiliş hakkı olmak üzere toplam en fazla 1 kişi 5 çekiliş hakkı kazanacak. 

ÇEKİLİŞLE BEDAVA VERİLECEK OLAN BMW 1.16D SPORTLİNE 2022 FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Hediye olarak verilecek olan aracın satış fiyatı da merak konusu olurken aracın satış fiyatı Kasım ayı fiyat listesi içerisinde BMW tarafından 1 milyon 77 bin TL olarak ilan edildi. Yapılan çekiliş sonucunda kurada adı çıkan şanslı Burgan Bank müşterisi bu sayede 1 milyon liralık arabaya bedava sahip olma şansını elde edecek. 

Finans Haberleri