Başvuran Tüm Emeklilere Veriliyor! Garanti BBVA 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Dağıtıyor!

Emekli müşterilerine kolay çözümlerle finansman desteği sağlayan Garanti BBVA özel ihtiyaç kredisi veriyor. Garanti BBVA emeklilere özel ihtiyaç kredisinin özellikleri nelerdir?

Türkiye'de bankalar arasından emekli müşterilere yönelik bir yarış başladı. Bankalar emekli müşterilerin sayısını arttırabilmek için çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Promosyon kampanyalarının yanında emekli müşterilere özel ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenleniyor.

EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

Emeklilere özel ilgi gösteren bankalardan birisi de Garanti BBVA oldu. Gartanti BBVA tarafından yapılan kurumsal açıklamaya göre emeklilere özel olarak ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleniyor. Emekliler bu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanarak makul maliyetlerle finansman desteği temin edebiliyorlar.

GARANTİ BBVA EMEKLİ İHTİYTAÇ KREDİSİ

Garanti BBVA tarafından emeklilere verilen özel ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen emekli müşterilerin öncelikle maaş hesaplarını bu bankaya taşımaları gerekmektedir. Böylelikle ewmekli müşteriler bu kredi kampanyasının tüm avantajlarından yararlanma imkanını elde etmiş oluyorlar.

ŞUBEYE GİTMEDEN KREDİ KULLANMA

Emekli müşterilere Granti BBVA tarafından tanınan bir diğer imkan da şubeye gitmeden kredi kullanabilme oldu. Müşteriler banka şubesine gitmeden Granti BBVA Mobil veya internet bankacılığı ile kredi başvurularını yapabilmektedirler. Yine aynı yollardan çekilen kredi kullanılabilmektedir.

Garanti BBVA'nın emeklilere tanıdığı bir diğer imkan ise çekilen ihtiyaç kredisi için yapılacak olan ödemelerde sağladığı kolaylıklar oldu. Müşteriler ihtiyaç kredilerini oldukça kolay bir şekilde geriye ödeyebilmekte ve buı ödemeler için esnek ödeme planları oluşturabilmektedirler.

GARANTİ BBVA 10 BİN TL EMEKLİ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU

Garanti BBVA'dan emekli klredisi kullanmak için başvuru yapan müşterilere aylık yüzde 1,69 kredi faizi ile ihtiyaç kredisi verilmektedir. Emekli müşteriler bu kredi kampanyasından yararlanmak istediklerinde nasıl bir maliyet ile karşı karşıya kalacaklarını merak ediyorlar.

12 ay vadeli 10 Bin TL emekli kredisi kullanmak isteyen emekli müşteriler vade süresince her ay bankaya 947 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi için emekli müşterilerden 50 TL kredi tahsis ücreti tahsil ediliyor. Diğer ücretlerin toplamı ise 212 TL oluyor.

Garanti BBVA'dan ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler bankaya yapacakları ödemeleri günü gününe gerçekleştirirlerse vade sonunda toplamda 11.419 TL ödeme yapmış oluyorlar. Bu hesaplamayla 10 Bin TL'lik ihtiyaç kredisi için bankaya 1 yılda 1.419 TL ek maliyet ödemesi yapılmaktadır.

Finans Haberleri