Bayrama Cebi Dolu Girmek İsteyen Emeklilere Son Çağrı: Garanti BBVA 3 Bin TL Tutarında Nakit Ödeme Yapacak!

Banka, ay sonuna kadar kurum bünyesine dahil olan tüm emeklilere 3 bin TL’ye kadar ek ödeme yapacağını bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın emekli ödemelerine ilişkin ayrıntılar…

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin gündelik hayat şartlarını giderek zora sokmaya devam etmesi, özellikle ayın sonunu tek maaş ile getirmeye çalışan emekli vatandaşların dara düşmesine sebep oldu. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, ay sonuna kadar banka bünyesine dahil olan yeni emekli müşterilerine, maaş tutarlarına göre değişiklik gösteren ve 3 bin TL’yi aşmayan ek ödemelerin yapılacağını bildirdi.

Garanti BBVA’dan Emeklilere Destek!

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Garanti BBVA, yeni dönemde geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyası ile yeni müşterilerine maaşlarına ek olarak karşılıksız ödemelerin yapılacağını bildirdi. Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş kampanyanın ödeme tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.750 TL

Garanti BBVA yukarıda belirtilmiş olan ek ödeme tutarları haricinde, bir yakınını kurum bünyesine dahil eden tüm müşterilerine maaş tutarlarına bakılmaksızın 250 TL’lik daha ödemenin yapılacağını bildirdi.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, banka bünyesine maaş hesaplarını taşımaları ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının taahhüdünü vermeleri gerekmektedir. Bu kampanya, sadece yeni müşterileri kapsamaktadır.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA’nın 3 bin TL limitli emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Banka şubeleri, mobil uygulama ya da internet bankacılığı kanalı ile maaş hesabının taşınması için talimat veren ve 3 yıllık taahhüdü onaylayan herkes, ek ödeme alabilmektedir

Finans Haberleri