Bitcoin İçin Analist Tahminleri! Gelecek Hafta Hangi Seviyeler Görülecek?

Bitcoin'in 50 Bin Dolar seviyesinin üzerine yerleşmesinin ardından bu kripto paraya olan ilgi daha da arttı. Analistler Bitcoin için gelecek haftanın tahminlerini açıkladılar.

Kripto para piyasasında Bitcoin öncülüğünde işlemler devam ediyor. Aylardır yatırımcılarına zarar ettiren Bitcoin son bir atak ile 55 Bin Dolar seviyesine kadar yükseldi. Bu yükseliş ivmesinin yakalanması bu kripto paraya olan ilgiyi arttırırken Bitcoin şu an itibariyle 54.873 Dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

BİTCOİN GELECEK HAFTA HANGİ SEVİYELERİ GÖRECEK?

Bitcoin'in hem fiyatını arttırması hem de işlem kapasitesini yükseltmesi ile yatırımcıların bu para birimine dair ilgileri çok yükseldi. Satın alma baskısının ardından yeniden fiyat artışlarının gözlemlendiği Bitcoin için analistlerden yeni değerlendirmeler geldi. Birbirinden ünlü kripto para analistleri Bitcoin için gelecek hafta görülmesi muhtemel seviyeleri açıkladılar. Bitcoin ne kadar olacak?

60 BİN DOLAR SEVİYESİNE DOĞRU YÜKSELİŞ SÜRECEK

Kripto para analisti Akash Girimath yaptığı son değerlendirmesinde, “Tek açıdan baktığımızda Bitcoin'in fiyat artışının bir temeli olduğunu görebiliyoruz. Ancak yükseliş trendinin oranı vadeli ETF'nin onaylanmasıyla farklılık gösterebilir. Bunun için de bazı teknik seviyeler belirleyici olabilir. 55 Bin Dolar ile 60 Bin Dolar arasında kalıcı olan bir Bitcoin için yeni rekorlar gelecek hafta gündeme gelebilir” ifadelerini kullandı.

BİR YATIRIMCI 5 DAKİKA İÇERİSİNDE 1,6 MİLYAR DOLAR DEĞERİNDE BİTCON SATIN ALDI

CyrptoQuant CEO'su Ki Young Ju yaptığı son analizinde, “Son günlerde Bitcoin için önemli gelişmeler oluyor. Hatta tek bir yatırımcısının 5 dakika içerisinde piyasa emirlerini kullanarak 1,6 milyar dolar değerinde Bitcoin satın aldı. Bu da değişken bir fiyatlamnanın hakim olabileceği anlamına geliyor. Teknik analizler bu değişkenlerden dolayı doğru sonuçlar vermeyebilir. Ancak Bitcoin gelecek hafta 58 Bin Dolar seviyesindeki hedefe ulaşabilir.” dedi.

ETF BEKLENTİSİ BİTCOİN İÇİN YÜKSELİŞ KAPISINI ARALADI

Kripto para analisti Alex Krüger tarafından yapılan son analizde ise, “Kripto para piyasalarında büyük bir ETF beklentisi oluştu. Bu beklenti de yükselişleri beraberinde getirdi. Şu anda Bitcoin yükseliş trendinde bulunuyor. Bu trendin gelecek hafta boyunca devam etmesi piyasa beklentilerinden birisi haline geldi. Dolayısıyla Bitcoin fiyatında yükseliş eğilimi devam edecek. Gelecek haftada Bitcoin de 59 Bin Dolar seviyesi görülebilir.” şeklinde konuştu.

Finans Haberleri