E-Devlet Şifresi Olan Emekliler İçin Kaçırılmayacak Fırsat! Şubeye Gitmeden ING Bank'tan 2.500 TL Geri Ödemesiz Nakit

ING Bank, emeklilere geri ödemesiz 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapacak. Üstelik başvuru yapmak için ING Bank şubelerine gitmeye gerek yok.

Siz de emekliyseniz ve e-devlet şifreniz varsa kolay başvuru adımını tamamlayarak emekli maaş tutarınıza göre 2.500 TL’ye kadar promosyon alabilirsiniz. Detaylı anlatım için haberimizi dikkatle okuyunuz.

ING Bank, emekli maaşını taşıyanlara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yapılan araştırmalara göre birçok emeklinin maaş aldığı bankadan promosyon talep etmediği gözlendi. Bu durum geçmiş dönemler için bir dezavantaj gibi görünse de aynı zamanda gelecek günler için olumlu neticeler sunuyor. Maaş aldığınız bankadan promosyon almadıysanız ya da taahhüdünüz yoksa, maaşınızı ING Bank’a taşıyarak geri ödemesiz 2.500 TL’ye kadar nakit fırsatından yararlanabilirsiniz. Ayrıca başka bir bankadan promosyon aldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresinin sonuna gelen emekliler de bu fırsattan yararlanabiliyor.

E-Devlet Üzerinden 5 Dakikada Başvurun Promosyonunuzu Hemen Alın

Yapılması gereken işlemlerin tamamı e-devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bunun için ilk iş olarak e-devlet uygulamasına giriş yapın. Mobil uygulama ya da masaüstü web sitesinden e-devlet sistemine giriş yaptıktan sonra arama kısmına ‘’Banka ve Adres Değişikliği’’ yazın. Emeklilik durumunuza göre 4A, 4B ya da 4C seçeneklerinden birini tercih edin. Yeni kayıt oluşturarak maaşınızı ING Bank’ın dilediğiniz bir şubesine bu şekilde taşıyabilirsiniz.

Maaş taşıma işlemlerinin ardından promosyon başvurusunda bulunmak üzere 0850 222 06 00 numaralı ING Bank iletişim merkezini arayabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz şubeye giderek de promosyon talebinizi anında iletebilirsiniz.

Maaş taşıma işlemlerinin tamamlanması sonrasında maaş tutarınıza göre promosyon hakkınız olacak. Maaşınız 1.499 TL ya da daha düşük tutarda ise alacağınız promosyon tutarı 1.675 TL’dir. Maaşı bu tutarın üzerinde olan; fakat 2.500 TL’nin altında olan emekliler ise maaş taşıma işleminin akabinde 2.100 TL promosyon alabiliyor. Emekli aylığı 2.500 TL’nin üzerindeki emekliler ise 3 yıllık anlaşmaya istinaden tam 2.500 TL promosyon hakkı elde edebiliyor.

E-devlet üzerinden maaş taşıma işlemini başarıyla gerçekleştiremeyen emekliler, herhangi bir ING Bank şubesine fiziki başvuruda bulunarak da maaşlarını taşıyabiliyor. ING Bank, emekli maaş müşterilerine düşük faiz oranıyla kredi, yüksek faiz oranıyla vadeli mevduat hesabı ve aidatsız kredi kartı gibi bankacılık ürünlerini de avantajlı koşullarla sunuyor.

Finans Haberleri