Elektrik faturası 1 ay sonra ödenecek! Bu ay fatura gelenler dikkat! Kampanya başladı

Milyonların evine her ay elektrik faturası gelmeye devam ederken Gediz Perakende ve Kredim iş birliği düzenlenen kampanya doğrultusunda vatandaşlara duyuru yapıldı.

Yeni yılın gelmesiyle birlikte vatandaşı en çok zorlayan noktalardan birisi de elektrik faturaları olurken faturalara gelen zam nedeniyle bu durum vatandaşın hem cebine hem de sırtına yük olmaya başlamıştı. Başlatılan yeni bir kampanya doğrultusunda kampanyaya katılan vatandaşların faturalarını 1 ay ertelemeli şekilde ödeyebileceği belirtildi. Detaylar oldukça dikkat çekerken resmi duyuru yapıldı. 

Milyonların evine her ay elektrik faturası gelmeye devam ederken Gediz Perakende ve Kredim iş birliği düzenlenen kampanya doğrultusunda vatandaşlara duyuru yapıldı. Elektrik faturasını ödemekte güçlük çeken vatandaşlar için düzenlenen kampanya doğrultusunda 1 ay sonra ödeme ve taksit gibi seçeneklerin sunulacağı belirtildi. Elektrik faturalarının ödemesiyle ilgili yapılan duyuruda 150,00 TL – 179,99 TL ödeme yapan vatandaşlara özel başlatılan kampanyanın detayları belirtildi.

GEDİZ PARAKENDE DUYURDU!

Kampanya doğrultusunda yapılan duyuruda 150,00 TL – 179,99 TL üzerinde fatura ödeme işlemi yapanlara azami 5 taksit fırsatı sunulacağı belirtildi. Kampanya ile ilgili yapılan duyurunun detaylarını Gediz Parakende duyurdu. 

Yapılan duyuru kapsamında Gediz Parakende kampanya koşullarından ''Bu kampanyadan, Gediz Perakende faturasını ödemek isteyen tüm abone grubundaki müşteriler yararlanabilmektedir. Kampanyaya katılabilmek için TCKN ile Kredim’e üye olunması ve fatura ödemesinin ilgili Kredim hesabından yapılması gerekmektedir.'' ifadeleri ile bahsetti.

1 AY ERTELEMELİ VE 6 AY TAKSİT SEÇENEĞİ SUNULDU!

Gediz Parakende tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı;

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimiz uygulama mağazalarında yer alan Kredim aplikasyonunu cep telefonuna indirerek veya www kredim com tr adresinden sanal kartlarını oluşturarak www gedizperakende com tr sitelerinde bulunan Hızlı İşlemler menüsünden faturalarını ödeyebilir. Müşterilerimizin, kampanyadan yararlanmak için tüm süreçlerini dijital ortamdan tamamlamaları gerekmektedir. Müşterilerimizin, www kredim com tr adresinden veya Kredim mobil aplikasyonundan kendilerine özel oluşturulan skorlama ile limit oluşturması gerekmektedir. Müşterilerimiz, oluşturduğu kredileri www kredim com tr adresinden web sitesinden veya Kredim mobil aplikasyonundan takip edebilir; geri ödemelerini tamamlayabilirler. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimizin fatura tutarı 30 TL ve üzeri olması gerekmektedir. Müşterilerimiz, elektrik faturalarını faizsiz bir ay sonra ödeme veya özel faiz oranları ile 9 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilir; faturalarının geri ödemelerini faizsiz bir ay sonraya erteleyebilir veya 9 aya kadar özel faiz oranları ile geri ödemelerini sağlayabilirler.

Finans Haberleri