Emeklilere 25 Bin TL! Halkbank açıkladı, düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen emeklilere Halkbank tarafından çok önemli bir imkan sağlanıyor. Bankaya başvuran emekliler piyasanın en düşük faiziyle 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekiyorlar.

Türkiye’de bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları araştırma konusu oluyor. Ancak her banka emeklilere uygun imkanlı ihtiyaç kredisi sağlamıyor. Hatta çoğu banka yaşlarından dolayı emeklilere yüksek maliyetler çıkarıyorlar. Halkbank tarafından emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Bu kampanya kapsamında emekliler çok uygun maliyetlerle nakit desteği alabiliyorlar.

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Halkbank’ın açıkladığı kampanyaya göre emekliler nakit ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılayabiliyorlar. Bankaya başvuru yapan emekliler son dönemlerin en cazip kredi ürününü kullanabiliyorlar. İhtiyaç kredisi kampanyası ile büyük ses getiren Halkbank bu kredinin koşullarını da duyurdu.

ESNEK ÖDEME TERCİHİ EMEKLİYE BIRAKILIYOR

Halkbank’ın emekli müşterileri ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda çeşitli imkanlara da sahip olabiliyorlar. Bunlardan birisi de esnek ödeme imkanı oluyor. Müşteri talep ederse kendisine sunulan farklı ödeme planlarından birisini seçebiliyor. Bu kapsamda aylık eşit taksitli, azalan taksitli, artan taksitli, serbest ödemeli, 3 ayda bir eşit taksitli gibi seçeneklerden birisi tercih edilebiliyor. Bu şekilde emekliler gelir akışlarına göre ödeme yapabilme imkanı buluyorlar.

3 YILA YAYILIYOR

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında Halkbank 36 ay vade imkanı sağlıyor. Çektikleri krediyi 3 yıllık vadede taksitler halinde geri ödeyen emekliler taksit tutarlarını da düşük tutabiliyorlar. Emeklilerin 36 ay vade imkanından yararlanabilmeleri için 50 Bin TL limitini aşmamaları gerekiyor. Eğer 50 Bin TL’den fazla ihtiyaç kredisi talep edilirse 100 Bin TL’ye kadar 24 ay vade yapılabiliyor. 100 Bin TL’nin üstü için ise emekliler 12 aya kadar imkanını kullanabiliyorlar.

25 BİN TL KREDİ MALİYET HESAPLAMASI!

Emekliler Halkbank’tan ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda aylık yüzde 1,55 faiz ile karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 971 TL olarak hesaplanıyor. Eğer 25 Bin TL’den fazla tutarlı ihtiyaç kredisi kullanılırsa o zaman faiz aylık yüzde 1,69’a çıkıyor. 100 Bin TL’nin üzeri için ise kredi verilmiyor.

Finans Haberleri