En Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyaları! 50 Bin TL İhtiyaç Kredisinin Cazip Aylık Taksitleri!

İhtiyaç kredisi faiz oranlarını araştıran vatandaşlar düşük faizli kredi kampanyalarını mercek altına altına aldılar. Peki en düşük faizli ihtiyaç kredisi hangi bankada?

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların sayısında her geçen gün biraz daha artış meydana geliyor. Kendilerine uygun imkanlarla ihtiyaç kredisi veren bankaları inceleyen vatandaşlarlar kampanyadan kampanyaya araştırmalarını sürdürüyorlar. Peki, en düşük faizli ihtiyaç kredisini hangi banka veriyor? 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi için en düşük aylık taksiti hangi banka istiyor?

FAİZ İNDİRİMLERİNDEN İHTİYAÇ KREDİLERİ ETKİLENMEDİ!

Merkez Bankası'nın faiz indirimlerinden ihtiyaç kredisi kampanyaları etkilenmedi. Bunun için de ihtiyaç kredilerinde beklenen faiz indirimleri gerçekleşmedi. Kredi faizlerinde indirim olmayınca ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler daha fazla beklemek istemiyorlar. Dolayısıyla bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları en ince ayrıntısına kadar inceleniyor. Peki uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisini hangi bankalar veriyor?

ZİRAAT BANKASI 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanan müşterilerine aylık yüzde 1,55 faiz uygulandığını açıkladı. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler bankaya her ay kredi taksiti olarak 1.917 TL ödeme gerçekleştiriyorlar.

QNB FİNANSBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

İhtiyaç kredisi kullanmak için QNB Finansbank'ı tercih eden müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,36 kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler her ay 1.847 TL kredi taksit ödemesi gerçekleştiriyorlar. Bu şartlarda çekilen ihtiyaç kredisinin toplam maliyetinin ise 66.513 TL olduğu bildirildi.

İŞ BANKASI 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

İş Bankası da yoğun şekilde ihtiyaç kredisi veren bir banka olarak kredi kullanımında müşterilere aylık yüzde 1,60 faiz uyguluyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan İş Bankası müşterileri bankaya her ay 1.936 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 69.715 TL oluyor.

ENPARA 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

İhtiyaç kredisi kullanmak için tercihlerini Enpara'dan yana kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,75 kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler bankaya her ay 1.993 TL kredi taksit ödemesi gerçekleştiriyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 71.758 TL oluyor.

TEB 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

TEB'den ihtiyaç kredisi kulananlara banla tarafından aylkık yüzde 1,59 faiz uygulandığı bildirildi. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler TEB'e her ay 1.932 TL kredi taksit ödemesi gerçekleştiriyorlar. Bu kredinin yıllık maliyet oranının ise yüzde 25 olduğu belirtildi.

Finans Haberleri