En Kolay Yoldan Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Alternatif Bank Taşıt Kredisi

Araba sahibi olmak isteyen kişilere Alternatif Bank Taşıt Kredisi kampanyası ile büyük fırsat sundu. Uygun faizli araç kredisi kampanyası haberimizde!

Araba sahibi olmak yükselen araç fiyatları nedeni ile her geçen gün biraz daha zorlaşırken pek çok kişi de taşıt kredisi çekmeyi tercih ediyor. Para biriktirmek için geçen sürede sürekli olarak yükselen araç fiyatları nedeni ile zarar eden kişiler araba fiyatlarına zam farkı ödemek yerine bankaya faiz ödemeyi tercih ederek araç kredisi çekiyorlar.

Taşıt kredisi kullanmak isteyen kişilerin sayılarında yaşanan artış ve araç kredisi paketlerine olan yoğun ilgi bankaları da harekete geçirirken pek çok banka düşük faizli kredi desteği sağlıyor. Bu bankalardan biride Alternatif Bank olarak öne çıktı.

ALTERNATİF BANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Bankanın resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kampanya kapsamında 48 ay vadeli taşıt kredisi desteği sağlanacağı ilan edildi. Hızlı onay süreci ile öne çıkan kredi kampanyasından yararlanarak araç sahibi olmak isteyen kişilere yüzde 1,65 seviyesinden başlayan faiz oranları ile nakit para desteği sağlanacak.

AYAKLARI YERDEN KESECEK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI!

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için Alternatif Bank taşıt kredisi başvuru işlemleri tüm şubeler üzerinden kabul edilecek. Şubeler üzerinden araç kredisi başvuru formu dolduran kişilere aynı gün içerisinde kredi onay bilgisi verilmekte olup satın alınmak istenen taşıtın rehin işlemleri ile beraber kredi kullandırımı yapılmaktadır.

Krediden yararlanarak araba sahibi olan kişiler araca ait kredi borcu bitene kadar rehin nedeni ile araçlarını satamazken 2. el araç kredisi yaş şartı olarak 5 yaş sınırı uygulanmaktadır. Sadece Türk Lirası olarak kullandırılan kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilere kredi teminatı olması adına Kredili Hayat Sigortası, Kasko ve Trafik Sigortası zorunlu olarak yapılmaktadır. Bu sigorta paketleri için ödenecek olan hayat sigortası yaş, cinsiyet ve kredi tutarına göre, Kasko ve Trafik Sigortaları ise aracın model, marka ve yılına göre belirlenerek hesaplanmakta ve kredi kullandırımı esnasında kredi çekmek isteyen kişiden tahsil edilmektedir.

48 AY VADELİ 40 BİN LİRA TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA İLE AYLIK TAKSİT KAÇ TL?

Kampanyadan yararlanarak taşıt kredisi kullanan bir kişinin aylık taksit ödemesi ise 48 ay vadeli 40 bin lira taşıt kredisi için bin 298 TL olarak gerçekleşmektedir.

Finans Haberleri