EYT'liler Sıra Size Geliyor! AK Parti'den Emeklilik Düzenlemesi için Tarih Verildi

AK Parti'den EYT'liler için müjde gibi bir açıklama geldi. AK Partili Akbaşoğlu tarafından yapılan açıklamada EYT'nin ne zaman çıkacağı hakkında tarih verildi. İşte son dakika EYT açıklaması..

Gün içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda 3600 ek göstergenin 2022 yılında tamamlanacağı ilan edildi. Bu açıklamanın hemen öncesinde ise AK Parti'den Muhammet Emin Akbaşoğlu 3600 ek gösterge sonrasında EYT konusunun ele alınacağını açıkladı.

AK PARTİ'DEN SON DAKİKA EYT AÇIKLAMASI

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TGRT Haber'de yayınlanan Günaydın Türkiye programına katıldı. Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün sunduğu programda genel gündem konuları dışında ekonomi başlıkları ve hükümetin belli kesimler için atmış olduğu adımlar aktarıldı.

Bu kapsamda son dönemlerin en çok konuşulan asgari ücret, memur, emekli zamları konuşuldu. Zamların ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ele alınacak olan konunun 3600 ek gösterge düzenlemesi olduğunu ilan etti. Hükümetin bir sıralaması olduğunu açıklayan zam başlıkları sonrası 3600 ek gösterge ardından da EYT konularının ele alınağını söyledi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjde niteliğinde bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ek gösterge sonrasında EYT için atılacak adımlar hakkında “Bunlardan sonra da EYT’li kardeşlerimizin talepleri irdelenecek. Bu manada Vedat Bilgin Bey bu konu ile ilgili daha önce bir takım çalışmalar yapmıştı. Bunun detaylandırılması ile ilgili çalışmalar da mutlaka yapılacak ve talepler değerlendirilecek” ifadelerini kullandı.

EYT'Lİ KARDEŞLERİMİZ MÜSTERİH OLSUN

Konuşmasının devamında emeklilikte yaş konusunda kesinlikle bir çalışma olacağının altını çizen AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu EYT ile ilgili sözlerini “Biraz evvel bahsettiğim sıralamanın neticesinde bütün kesimlerimizi memnun ettikten sonra EYT’lilerin durumunu da ele alacağız. Bu konuda EYT’li kardeşlerimiz müsterih olsun. EYT ile ilgili bir çalışma mutlaka yapılacak.” ifadeleri ile tamamladı.

Finans Haberleri