Günde 10 TL Taksitle TEB Özel Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyasında Kaç TL Kredi Çekilir?

İhtiyaç kredisi aylık faiz oranlarını araştıranlara TEB'den iyi haber geldi. TEB uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi vermeye başladı. TEB ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde kaç oldu?

Türkiye'de nakit ihtiyaçları karşısında insanların ilk çözüm yolu bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak oluyor. Ancak dönemsel ekonomik şartlardan dolayı insanlar ihtiyaç kredisi kullanırken yüksek maliyetlerle karşılaşmak istemiyorlar. Bütçelerin sarsıldığı bir dönemde ihtiyaç kredisi maliyetlerindeki en küçük bir maliyet düşüşü büyük bir önem arz ediyor.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi veren bankalar arasına TEB de katıldı. TEB müşterileri artık düşük faizle ihtiyaç kredisi çekerek nakit sorunlarına çözüm üretebiliyorlar. Bu şekilde bütçelerini denkleştirip belirli bir düzeleme oturtmayı başaran müşteriler üstelik yüksek bedeller ödemek zorunda da kalmıyorlar. Peki TEB ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

TEB ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere aylık yüzde 1.59 faiz uygulanacağı açıklandı. Ancak kredi skoru olumsuz olan müşterilerin kredi faizlerinde bazı değişiklikler olabileceği bildirildi. Düzenli ödeme alışkanlığı olan, kredi ve kredi kartı borçları takibe düşmemiş müşteriler bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Diğer müşterilerin ihtiyaç kredisi aylık faiz oranları ise kredi başvuru sürecinde belirleniyor.

3 AY ÖDEME ERTELEME İLE KREDİ TAKSİTLERİ DAHA KOLAY ÖDENİYOR

TEB'den ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşterilerin yararlanabilecekleri bir diğer imkan da 3 ay ödeme erteleme oldu. Müşteriler ihtiyaç kredisi çekip nakit problemlerini çözdükten 3 ay sonra kredi taksit ödemelerine başlayabiliyorlar. Yani bir anlamda müşteriler kredi taksit ödemeleri için bir hazırlık süresi elde edebiliyorlar. 3 ay gibi kısa olmayan bir sürede müşteriler bütçelerini kredi geri ödemeleri için hazır hale getirebiliyorlar.

GÜNDE 10 TL TAKSİTLE TEB NE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR?

TEB müşterileri ihtiyaç kredisi kullanımlarında nasıl bir maliyetle karşılaşabileceklerini merak ediyorlar. Günde 10 TL gibi cüzi bir taksitle ne kadar ihtiyaç kredisi kullanılabileceği araştırılan konular arasında yer alıyor. TEB tarafından açıklanan örnek hesaplamaya göre müşteriler 36 ay vadeli 8 Bin TL ihtiyaç kredisi kullandıklarında aylık 309 TL kredi taksiti ödüyorlar. Günlük hesaplama yapıldığında ise taksit tutarı 10 TL'ye karşılık geliyor.

Finans Haberleri