Halkbank'tan Kışa Öncesi Acil Kredi! 5.000 TL'yi Hemen Yatırıyor

Halkbank maaş müşterilerine ve müşterisi olmayanlara hızlı anında kredi veriyor. Anında kredi için limit 5.000 TL olurken onaylanması halinde anında hesaba yatıyor.

Halkbank'ın maaş müşterilerine sunduğu anında kredi kampanyası ile maaş müşterisi olmayanlara sağladığı anında kredi kampanyası birbirine çok benziyor. Ödeme seçenekleri aynı olurken faiz oranlarında değişim oluyor.

HALKBANK'TAN KASIM'A ÖZEL 5.000 TL ANINDA HIZLI KREDİ

Halkbank emekli maaşı müşterisi olanlara mini emekli kredisi sağlıyor. Maaş müşterisi olan kamu personelleri ile özel sektör çalışanları da mini emekli kredi paketinden aynı özelliklerle yararlanıyorlar. Ancak maaş müşterisi olmayanlar standart hızlı kredi paketiyle ihtiyaçlarını giderebiliyorlar.

Mini Emekli Kredisi

Banka maaş müşterileri için açıkladığı kredi paketine dair "Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık %1,58 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir." açıklamasında bulundu.

Mini emekli kredisinde banka müşterilerine "Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli" planlar sunuyor.

Kredi Mini Paketi

Herkesin faydalanabileceği bu kredi için ise Halkbank "5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,60 faiz oranı ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle 10 ay vadeli kredimizdir." açıklamasında bulundu. Bu kredi paketinde müşteriler ödemelerini eşit taksitli olarak yaparlar.

İki kredi arasında ki en temel fark maaş müşterilerine 36 ay vade olanağının sağlanması olurken diğer müşteriler için acil kredi 10 ay vade ile yapılır. Ayrıca maaş müşterileri yüzde 1.58 faizle, standart paket ile acil kredi yüzde 1.60 faizle kullanılır.

Banka müşterisi olanlar ihtiyaç kredilerini mobil uygulama üzerinden yapabilir ve kredilerini hemen kullanabilirler. Müşteri olmayanlar ise kredi başvurularını şubelerden yapacaklar.

Finans Haberleri