İhtiyaç Kredisi Faizlerinde Tablo Yeniden Şekillendi! İşte En Düşük Maliyetle Kredi Veren 6 Banka

Haftanın ihtiyaç kredisi kampanyaları belli oldu. Kredi kullanacak olanlar için en uzun vadeli en düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ile son dakika kampanyaları haberimizde.

İhtiyaç kredisi faiz oranları uzun zamandır bulunduğu maliyet oranı seviyesinde bulunmaya devam ediyor. Bu süreçte kredi kullanacaklar için sunulan faizleri tüm bankalar için tablo halinde hazırladık. En yüksek vadeli en düşük faizli ihtiyaç krediler.

EN YÜKSEK VADELİ EN DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİLERİ

Nakit desteğine ihtiyacı olanlar için bankaların sundukları kredi imkanlarında yıllık maliyet oranı yüzde 21 bandının üzerinde bulunuyor. Standart ihtiyaç kredisi paketlerinde en düşük faiz oranı aylık yüzde 1.37 seviyesinde yer alıyor.

Devlet bankalarından ihtiyaç kredisi kullanmak isteyecekler için faiz oranları Ziraat Bankası'nda yüzde 1.59 bandında bulunuyor. Kısa süre öncesine kadar en düşük faizle kredi veren kamu bankası konumunda olan Vakıfbank ise yeni hafta ile birlikte aylık yüzde 1.61 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Halkbank'ın ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 1.69 seviyesinde yer alıyor.

Özel bankaların kredi paketlerine bakıldığında 3 bankadan ortak şartla düşük faiz sağlandığı görülüyor. TEB, İNG Bank ve QNB Finansbank müşterilerinin kredi puanlarının çok yüksek olması durumunda düşük faizle kredi vereceklerini duyurdular. QNB Finansbank en düşük yüzde 1.34, İNG Bank en düşük yüzde 1.35 ve TEB en düşük yüzde 1.45 faizle ihtiyaç kredisi sağlayacak.

BANKA BANKA TÜM KREDİ OLANAKLARI

Yukarıda yer alan devlet bankaları ile özel bankalar dışında diğer bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için çok sayıda bankanın yer aldığı kredi faiz listesini sizlerle paylaşıyoruz.

İhtiyaç kredilerinde en uzun vade süreci 36 aydır. Ancak müşteriler 50.000 TL üzerinde kredi kullanırlarsa vade süreci kısalır. Müşterilerin 50.000 TL'ye kadar olan kredi talepleri 36 ay, 50.000 TL'den daha yüksek olan kredi talepleri ise 24 ay vade ile sağlanacak.

Finans Haberleri