İnternette İndirim Kodu Aramanıza Gerek Kalmayacak! Vakıfbank'tan İnternet Alışverişlerinize Destek

Vakıfbank internet üzerinden yapılacak alışverişler için özel bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Banka müşterilerinin online alışverişlerinde worldpuan sağladığını duyurdu. İşte detaylar

Vakıfbank, e-ticaret sitelerinden alışveriş yapanlara güzel bir kampanya düzenledi. Siz de alışverişlerinizi internet üzerinden yapmaktan keyif alıyorsanız bu keyfi Vakıfbank kartlarınızla yaşayın, harcamalarınıza karşılık 50 TL Worldpuan kazanma şansı yakalayın.

E-ticaret siteleri son yıllarda oldukça revaçta. Özellikle sanal ortamda alışveriş sitelerinde geçerli indirim kodlarının yer aldığı çok sayfa platform olması, bireyleri e-ticaret sitelerine daha da yakınlaştırıyor. Siz de alışverişlerinizi internet üzerinden yaparken sıkça hediye ya da indirim kodu arıyorsanız Vakıfbank’ın özel kampanyasından yararlanabilirsiniz. Herhangi bir koda ihtiyaç duymadan yapacağınız alışverişlerle birlikte 50 TL Worldpuan kazanabileceksiniz.

4 Adet 250 TL’lik Harcamanıza 50 TL Hediye

E-ticaret sitelerinden farklı günlerde yapacağınız tek seferde ödemeli 250 TL ve üzeri alışverişlerde 1 hak kazanacaksınız. 4 defa aynı şartı sağlamanız halinde Vakıfbank tarafından 50 TL Worldpuan ile ödüllendirileceksiniz. Bu özel Worldpuan kampanyası 20 Kasım’a kadar geçerli, bu yüzden elinizi çabuk tutun ve e-ticaret alışverişlerinizde Vakıfbank kredi kartınızı kullanarak 50 TL kazanın.

Vakıfbank mobil uygulamasını telefonunuza indirip Cepte Kazan menüsüne giriş yaparak kampanya duyurusuna ulaşabilirsiniz. Kampanya içeriğindeki Hemen Katıl butonuna basmanız halinde 50 TL Worldpuan kampanyasına siz de katılabilirsiniz. Dilerseniz kartınıza bağlı ek kart ile ya da sanal kart oluşturmak kaydı ile bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Sanal ve ek kartınızla yapacağınız e-ticaret harcamaları da kampanyaya dahildir.

Kampanya 20 Kasım’a Kadar Geçerli

20 Kasım’a kadar yapacağınız 4 adet 250 TL ve üzeri e-ticaret ödemeniz için 50 TL Worldpuan kredi kartınıza yüklenecektir. 7 Aralık 2021 tarihine kadar kartınıza yüklenen 50 TL Worldpuan’ı 22 Aralık 2021 tarihine kadar harcayabilirsiniz. Bu tarihe kadar harcanmayan Worldpuan tutarları 23 Aralık 2021’de iptal edilecektir. Bu yüzden kampanyaya katılmak için gösterdiğiniz çabayı kazandığınız Worldpuan’ları harcamak için de göstermelisiniz.

Vakıfbank Tercih Kart sahipleri de bu kampanyadan faydalanabilirler; fakat kampanyaya katılım bedeli, Tercih Kart sahipleri için 4,99 TL’dir. Standart Vakıfbank World kredi kartları için herhangi bir katılım bedeli alınmamaktadır.

Finans Haberleri