İşyeri, Konut, Arsa Alacaklara Vakıfbank'tan Ekim Ayına Özel 3'lü Kredi Paketi

Vakıfbank müşterilerinin kendi gayrimenkullerinden almaları durumunda özel bir kredi paketi sağlayacağını duyurdu. Banka sitesinden Ekim 2021 faiz oranlarını açıkladı.

Vakıfbank kendi gayrimenkullerinin satışlarına ekim ayında da devam edecek. Türkiye'nin farklı noktalarında yer alan çeşitli taşınmazların satışları için resmi sitesinden duyurular yayımlayan Vakıfbank bunun dışında kredi kullanımları sonrası sağlanan olanakları da açıkladı.

BANKADAN GAYRİMENKUL ALANA ÖZEL KREDİ

Vakıfbank'a ait olan ve ihale ile satılan gayrimenkullerden alan müşteriler istemeleri durumunda konut kredisi, işyeri kredisi ve arsa kredisi kullanabilecekler. Banka taşınmazlarının satışlarına özel faiz oranı da belirleyen Vakıfbank ayrıca esnek ödeme seçenekleri ile kredi borçlarının kapatılabileceğini duyurdu.

Vakıfbank kendisine ait olan internet sayfasından banka gayrimenkul kredilerine dair bir de açıklamada bulundu.

"VakıfBank’ın satışa sunduğu bireysel konut, arsa, işyeri niteliğinde olan taşınmazlar için %1,37 faiz oranı ve 120 aya varan vadelerle kullanılabilecek. Söz konusu kredi kampanyası VakıfBank’ın satışa sunduğu gayrimenkuller için geçerli olacaktır."

İhale satışı yapılan Vakıfbank gayrimenkullerinden alan vatandaşlar ilan edilen faiz oranı ve 120 ay vade ile kredi kullanabilecek. Vakıfbank kredi kullanımlarında dair bilgilendirmesinde söz konusu kredi kullanımlarında hayat sigortası kullanımının zorunlu olduğunu açıkladı.

VAKIFBANK'TAN EV, ARSA İŞYERİ NASIL ALINIR?

Vakıfbank ilanları ile kendi evini almak yada işyeri ile arsa yatırımı yapmak isteyenler bankanın gayrimenkul satış sitesini ziyaret edecekler.

Söz konusu web sitesinde güncel ve halen başvuru yapılabilecek duyurular bulunuyor. Duyurular arasında kendisine uygun bir satış ilanı bulan vatandaşlar başvurularını internet bankacılığı üzerinden online yada şahsen başvuru yöntemi ile banka şubelerinden yapabilecekler.

Başvuruların ardından ise ihale süreci başlayacak. İhale süreci sonuna kadar en yüksek teklifi veren vatandaşlar gayrimenkulleri almaya hak kazanırlar. Satış sürecinde ise kredi başvuruları yapılır.

Finans Haberleri