Kredinin en ucuzu devlet bankalarında! Vakıfbank Halkbank Ziraat Bankası 10 bin TL destek kredisi

Devlet bankaları destek kredisi paketleri ile müşterilerine en ucuz kredi ve en uygun faiz oranı ile borçlanma imkanı sunuyor. Devlet destekli kredi başvurusu süreci ile vatandaş düşük faizle borçlanıyor!

Kötü gün dostu olarak bir kere daha elini taşın altına koyan kamu bankaları vatandaşlara düşük faizli kredi desteği sağladı. Ekonomik olarak yaşanan zor günlerde vatandaşa rahat bir nefes aldıracak destek kredileri peş peşe açıklanırken bir destek paketi de nakit para ihtiyacı olan milyonlara sunuldu. 

3 kamu bankası olan Halkbank, Vakıfbank ve Halkbank tarafından düzenlenen kampanya ile ortak kredi faiz oranı ile başvuru ekranı açıldı. Enflasyonda yaşanan yükseliş nedeniyle ay sonunu getirmekte ve hesabını denkleştirmekte zorlanan kişiler sunulan fırsat sayesinde artık daha düşük faiz oranı ile borçlanma imkanı elde edecekler. İşte kamu bankaları destek kredisi paketi detayları...

10 BİN TL DEVLET DESTEKLİ KREDİ BAŞVURUSU ZİRAAT BANKASI! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan "faiz benim en büyük düşmanımdır, kimse bizden faizi yükseltmemizi beklemesin, daha da indireceğiz" açıklamasının ardından gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Devlet bankaları peş peşe faiz indirimi yapmaya başlarken Halkbank esnaf kredisi paketi ile sıfır faizli yani faizsiz kredi desteği başlatmıştı. Bir müjdede de ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere geldi ve düşük faizli kredi desteği başladı. 

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Kamu bankası olmasının yanı sıra aktif bilançosu ile Türkiye'nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi paketinde yüzde 1,55 faiz  oranı ile borç para verirken 25 bin TL'ye kadar olan kredi başvurularında bu oran kullanılıyor. Aylık 388.40 TL taksit ödeyen kişiler 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı elde ediyor. 

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU EKİM 2022!

Ekim ayının bir diğer en uygun kredi veren bankası olan Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,55 seviyesinden başlarken maaşını Halkbank'tan alan çalışanlara ve emeklilere bu oran üzerinden borç para veriliyor. Kredi paketinin aylık taksit ödemesi ise 388,40 TL olarak hesaplanıyor. 

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI EKİM 2022! EN UYGUN KREDİ HANGİ BANKADA?

Vakıfbank'ta diğer kamu bankaları gibi yüzde 1,55 faiz oranı ile borçlanma imkanı sunarken kişinin kredi notuna göre uygulanan faiz oranı değişiyor. Banka en düşük 3 bin TL ve en yüksek 125 bin liraya kadar borçlanma imkanı sunuyor. 

Finans Haberleri