Maaşlardan Önce Emeklilerin ATM Hesaplarına 2000 TL Yatırılacak! Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyonu

Emekli maaşı almaya hazırlanan milyonlarca emekli için Yapı Kredi Bankası'ndan yeni adım geldi. Banka Ocak ayına kadar maaşını taşıyacak olan emeklilere 2000 TL ödeme yapacak.

Emekli maaş promosyonu ödemelerinde yılın son kampanyaları duyuruldu. Yapı Kredi Bankası tarafından ilan edilen kampanya kapsamında vatandaşlar maaşlarını taşımaları durumunda en az 1300 TL ödeme alacaklar. Maaşların artmasına göre ödenecek rakam 2000 TL'ye kadar ulaşacak.

EMEKLİ MAAŞ MÜŞTERİLERİNE 2000 TL PROMOSYON ÖDEMESİ

Yapı Kredi Bankası tarafından ilan edilen düzenleme kapsamında vatandaşlar emekli maaşını 3 yıl süreliğine Yapı Kredi Bankası'na taşımaları durumunda promosyon alabilecekler. Promosyon ödemeleri tek seferlik ve peşin olacak. Maaşını taşıyan vatandaşlar maaşlarının 1500 TL ile 2500 TL sınırı üzerinden ödeme alacaklar. En düşük ödeme ve en yüksek ödeme tablosu şöyle;

Banka ödemelere dair açıklamasında "Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 1.300 TL; 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 1.650 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 2.000 TL nakit promosyon ödenir." ifadelerine yer verdi.

3 YIL SÖZ VERMEK GEREKİYOR BAŞKA ŞARTI YOK

Emekli maaş promosyonu ödemeleri için 3 yıllık söz verilmesi isteniyor. Yapı Kredi Bankası emeklilerin bankaya başvuru yapmalarının ardından taahhütname imzalamaları gerektiğini bildirdi. Taahhütname maaşın 3 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası üzerinden alınacağını, başka bir bankaya taşınmayacağını işaret ediyor. Bankadan ödeme almak için başka şart bulunmuyor.

BAŞKA BANKADAN MAAŞ ALANLAR

başka bankadan maaş alanlar da maaşlarını Yapı Kredi Bankası'na taşıyabilirler. Maaş aldıkları bankadan düşük promosyon alanlar o promosyonu geri ödeyerek yeni bankaya geçebilirler. Ancak iptal öncesi değiştirilmek istenen yapılan sözleşme detaylarına bakılmalı.

Maaşını taşımak isteyenler Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler üzerinden başvuru yapabilirler.

Finans Haberleri