Planlar Değişti, Yeni Kredi Faizleri Belirlendi! İşte Bankaların Konut, Taşıt, İhtiyaç Kredileri Güncel Faizleri

Bankalar kredi faiz oranlarını güncelliyorlar. Konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerinde güncel faiz oranları yüzde kaç oldu? En uygun faizli konut kredisi, taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi kampanyaları...

Türkiye'de vatandaşların finansman kaynaklarına ulaşabilmeleri için en kolay yol bankalardan kredi çekmek oluyor. Bu şekilde nakit desteklerine kolayca ulaşabilen vatandaşlar çeşitli ihtiyaçlarını büyük zahmetlere girmeden belirli maliyetler eşliğinde karşılayabiliyorlar.

TAŞIT, KONUT, İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYALARI

Bankalar müşterilerinin farklı gereksinimlerine göre değişik kredi ürünlerini devreye alıyorlar. En temel kredi ürünleri ise ihtiyaç kredileri, taşıt kredileri ve konut kredileri oluyor. Bu kredi ürünlerinin maliyetleri de bankadan bankaya değişiyor. Bankaların kredi politikalarına göre belirlenen kredi maliyetleri müşterilerin kredi tercihlerinde belirleyici oluyor.

UYGUN MALİYETLER TERCİH SEBEBİ

Kredi çekmek isteyen vatandaşlar bankaların kredi faizlerini araştırarak finansal ihtiyaçlarına çözüm üretiyorlar. Burada ise düşük faizli krediler çok daha fazla ilgi görüyor. Peki şu anda en düşük maliyetli ihtiyaç, taşıt ve konut kredileri hangi bankalarda? İşte düşük faizle kredi veren banbkaların listesi...

DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ KAMPANYALARI

Konut kredisi kampanyaları içerisinde kamu bankalarının büyük bir ağırlığı bulunuyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank müşterileri aylık yüzde 1,37 faizle konut kredisi çekebiliyorlar. Halkbank ise konut kredisi aylık faiz oranını yüzde 1,41 olarak duyurdu.

Kamu bankalarının yanında uygun maliyetlerle konut kredisi veren özel bankalar da bulunuyor. Akbank, Yapı Kredi Bankası ve TB de müşterilerine aylık yüzde 1,37 faizle konut kredisi imkanı tanıyor. Ayrıca İş Bankası da aylık yüzde 1,38 faizle konut kredisi vererek müşterilerine konut finansmanı temin ediyor.

UYGUN FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYALARI

İhtiyaç kredisi faizleri araştırıldığında bankaların kredi kampanyanlarında bazı bvankalar ön plana çıkıyorlar. ING Bank aylık yüzde 1,35 faizle ihtiyaç kredisi verirken QNB Finansbank'ın aylık faiz oranı yüzde 1,39 olarak açıklandı.

Uygun faizli ihgtiyaç kredisi veren TEB müşterilerine aylık yüzde 1,59 faiz uygularken, Ziraat Bankası da aynı faiz oranı ile müşterilerine nakit desteği veriyor. İş Bankası'nda ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde 1,60 olurken Halkbank'ın faiz oranı ise aylık yüzde 1,63 olarak bildiirldi.

DÜŞÜK MALİYETLİ TAŞIT KREDİSİ KAMPANYALARI

Bankaların taşıt kredisi kampanyalarının faiz oranları araştırıldığındaq bazı bankalar ön plana çıkıyorlar. Buna göre Vakıfbank aylık yüzde 1,50 faizle taşıt kredisi veriyor. Akbank ise taşıt finansmanı ürününün aylık kredi faizini yüzde 1,57 olarak açıkladı.

Kamu bankası Halkbank otomobil satın almak isteyen müşterilerini aylık yüzde 1,58 faizli taşıt kredisi ile destekliyor. Ziraat bankası ve İNG Bank ise müşterilerine aylık yüzde 1,59 faizle taşıt kredisi veriyor.

Yapı Kredi Bankası'nın taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,59 olarak açıklanırken İş Bankası ise yüzde 1,60 ile taşıt kredisi veriyor. Garanti BBVA taşıt kredisi aylık faiz oranı ise yüzde 1,62 olarak açıklandı.

Finans Haberleri