Sıfır Ev Alacaklara Halkbank Özel Konut Kredisi Kampanyası Başladı! Anlaşmalı Konut Projeleri Listesi

Ev sahibi olmak isteyen kişiler bankaların konut kredisi kampanyaları duyurularını yakından takip ederken Halkbank anlaşmalı konut projeleri listesi güncellendi.

Halkbank sıfır konut almak isteyen müşterilerine büyük avantajlar sunduğu anlaşmalı konut projeleri listesini güncelledi. Güncellenen yeni liste kapsamında ev sahibi olmak isteyen kişilere daha düşük faiz oranları ile konut kredisi desteği sağlanan sıfır evler belirlenmiş oldu.

Kamu bankaları arasnıda yer alan Halkbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında proje sürecinde finansal destek sağlanan projeler üzerinden ev almak isteyen kişilere daha düşük faiz oranları ile kredi desteği sağlanacağı ilan edilmişti. Bu kapsamda ucuz kredi desteği sağlanan konut projeleri listesi güncellenmiş oldu.

HALKBANK ANLAŞMALI KONUT PROJELERİ LİSTESİ AĞUSTOS 2021 GÜNCELLENDİ!

Halk Bankası tarafından yapılan güncelleme kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere yurt genelinde yer alan anlaşmalı konut projeleri listesi yayımlandı. Yayımlanan listede yer alan konut projeleri için Halkbank çok daha uygun koşullarda konut kredisi desteği sağlıyor. Listede farklı şehirlerde yer alan yüzlerce konut projesi yer alırken İstanbul'da yer alan anlaşmalı konut projeleri arasında KİPTAŞ ve Emlak Konut GYO gibi şirketlerde yer aldı.

Hem devam eden hem de tamamlanan konut projelerinin yer aldığı listede İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra Adana, Aydın, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Ordu, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, Zonguldak, Gaziantep, Samsun ve Balıkesir gibi çok sayıda il yer aldı.

SIFIR KONUT PROJESİ İÇİN HALKBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU, NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Anlaşmalı konut projeleri içerisinde yer alan evlerin tam listesine ulaşmak için BURAYI TIKLAYABİLİRSİNİZ...

Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yaşamış olduğunuz ya da konut satın almak istediğiniz ilde yer alan konut projelerinin listesine ulaşabilirsiniz. Bu liste içerisinde yer alan konut projeleri üzerinden iletişime geçerek gerekli işlemleri tamamlayabilirsiniz. Genelde konut satışları konut projesi satış ofisi üzerinden yürütülmekte olup konut kredisi kullandırım işlemleri hakkındaki detaylı bilgilendirme ve takip edilecek süreçte bu ofisler üzerinden verilmektedir.

Kredi başvurusu onaylanan kişiler çok daha düşük faiz oranları ile kredi çekmek imkanına kavuşurken uygulanacak olan faiz oranı için rakamlar projelere göre değişkenlik göstermekte olup satış ofisleri tarafından detaylı bilgilendirme yapılmaktadır.

Finans Haberleri