Şimdi Al Ocak 2023'te Ödemeye Başla Kampanyası! Dosya Masrafsız Kredi, İndirim, 1.500 TL Yakıt Hediyesi İle Dacia Araba Kampanyaları!

Temmuz 2022 araba kampanyalarının ayrıntıları merak ediliyor. Fiyatları ve kampanyaları ile dikkat çeken Dacia’nın Temmuz kampanyaları nelerdir? Dacia firması tarafından hangi avantajlarla sıfır kilometre otomobil satışı yapılıyor?

Türkiye’de vatandaşların otomobil sahibi olmak için karşılaştıkları maddi külfet alım gücünün çok ötesine geçti. Artan araç fiyatlarından dolayı firmalar sıfır kilometre otomobillerin satışlarını hareketlendirebilmek için araba kampanyalarına ayrı bir özen göstermeye başladılar. Yaşanan ekonomik koşullardan dolayı firmalar tarafından avantajlı araba kampanyası oluşturmak da oldukça zor olabiliyor. Ancak buna karşın Dacia firması yine avantajlı bir kampanya ile müşterilerin karşısına çıktı.

DACİA TEMMUZ 2022 ARABA KAMPANYALARI NELERDİR?

Dacia araba kampanyaları ile gündeme bomba gibi düştü. Tüm modellerde geçerli olmak üzere şimdi al 2023’te ödemeye başla kampanyası başlatıldı. 2022 model sıfır kilometre otomobil satın alan müşteriler Dacia Finans’tan kredi kullanmaları şartıyla bu kampanyadan yararlanabiliyorlar. Bu kapsamda kredi kullanan müşteriler ilk taksit ödemelerine Ocak 2023’te başlıyorlar.

OCAK 2023'TE ÖDEMEYE BAŞLA

Dacia’nın şimdi al Ocak 2023’te ödemeye başla kampanyasının yanında ek olarak bir kampanya daha müşterilere sunuluyor. Bu kapsamda müşteriler 1.500 TL de yakıt hediyesi kazanıyorlar. Bu kampanyadan yararlanan müşteriler her ayında 7’sinde 6 ay boyunca 250 TL yakıt hediyesi kazanıyorlar.

466 BİN TL'YE DACİA DUSTER

Dacia’nın bir diğer araba kampanyasına göre Dacia Duster için fiyat indirimi yapılıyor. Dacia Duster Comfort 1.0 Turbo 90 bg 4x2 versiyonuna sahip otomobil 466 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu fiyat içerisinde kasko ve trafik sigortası maliyetleri yer almıyor.

TAKAS İNDİRİMİ VERİLİYOR

Sıfır kilometre Dacia satın alırken mevcut araçlarını takasa sokmak isteyenlere firma tarafından takas indirimi imkanı sağlanıyor. Buna göre bu müşterilere ek olarak 4 Bin TL takas indirimi hakkı tanınıyor. Ayrıca hukukçular ile banka mensuplarına dosya masrafsız kredi ile 4.000 TL de indirim imkanı sağlanıyor.

Finans Haberleri