Tarım Kredi Ceplere Bayram Ettirecek İndirim Kampanyası! Tereyağı, TMO 5 LT Ayçiçek Yağ, Kıyma, Kuşbaşı Et, Un Fiyatları

Tarım Kredi ayçiçek yağı 5 TL satış fiyatı için rekor indirim açıklarken en ucuz un ve Torku tereyağ fiyatı da açıklandı. Tarım Kredi kağıt havlu kırmızı et fiyatları, kıyma, kuşbaşı ete indirim geldi

Yükselen gıda fiyatları nedeni ile devletin ucuz market alışverişi imkanı sunmak adına hizmete aldığı Tarım Kredi Marketleri bayram öncesi yeni indirimlerini peş peşe açıkladı. Yapılan açıklama kapsamında bayram haftasına özel olarak pek çok üründe dev indirimler ilan edildi. Et ve Süt Kurumu ile ortak olarak alınan karar kapsamında ucuz kırmızı et satışı da yapan Tarım Kredi marketlerin bu nedenle bayram öncesinde yoğun olması bekleniyor.

Kırmızı et fiyatları için açıklanan indirimin yanı sıra TMO 5 LT teneke ayçiçek yağı fiyatı ile de en ucuz ayçiçek yağı fiyatı veren marka olmayı başaran Tarım Kredi bu iki ürününe olarak tereyağı, un ve temizlik malzemelerinde de indirime gitti. İşte Tarım Kredi 28 Nisan - 1 Mayıs 2022 tarihi itibari ile geçerli olan yeni indirimli ürünler listesi ve ucuz satış fiyatları listesi!

TARIM KREDİ MARKETLERİ İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOĞU: BAYRAM ÖNCESİ YENİ HAFTANIN İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ NELER?

Tarım Kredi marketlerde 5 LT teneke ayçiçek yağı satış fiyatı 129 TL olarak uygulanmaya devam ediyor. Tarım Kredi marketlerde bu ürünü stoklu bulmakta zorlanan kişiler için ise aynı zamanda kargo ücreti ödemeleri durumunda PTT AVM üzerinden kapıya teslim 140 liralık fiyatı ile teslim ediliyor.

TARIM KREDİSİ 5 KG UN FİYATI BAYRAM ÖNCESİ EN UCUZ UN FİYATI KAÇ TL?

1 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli olmak üzere Tarım Kredi marketlerde 5 kg un satış fiyatı sadece 39,90 TL olarak ilan edildi.

TORKU TEREYAĞ 1 KG SATIŞ FİYATI NE KADAR, EN UCUZ KAÇ TL?

En ucuz tereyağı satış fiyatı arayan kişiler için Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market bir kere daha devreye girdi ve tereyağı satış fiyatını 74.90 TL olarak ilan etti.

TARIM KREDİ MARKET SOLO KAĞIT HAVLU, ELİT ÇAMAŞIR İLACI, TÜRKŞEKER BAL FİYATI KAÇ TL?

Solo 12'li kağıt havlu satış fiyatı 44,90 TL olurken, Elit Çamaşır Detarjanı 5 KG satış fiyatı 39,90 TL, Türkşeker bal fiyatı ise 19,90 TL olarak raflardaki yerini aldı.

TARIM KREDİ KIRMIZI ET FİYATLARI: ESK ET VE SÜT KURUMU KIYMA, KUŞBAŞI ET SATIŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Ucuz kırmızı etin yeni adresi olan Tarım kredi marketlerde 400 gr kıymanın satış fiyatı 41,50 TL ve 400 gr dana kuşbaşı et satış fiyatı ise 43,75 TL oldu.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Finans Haberleri