Yapı Kredi Bankası 120 Gün Ödemesiz, Uygun Faizli, Anında 100 Bin TL Kredi Kampanyasını Başlattı

Yapı Kredi Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler kredi geri ödemelerine 3 ay sonra başlıyorlar.

Türkiye'de hemen hemen her vatandaşın belirli dönemlerde nakit ihtiyaçları olabiliyor. Nakit sıkışıklığı yaşanan anlarda ise vatandaşların aklına gelen ilk yol bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanmak oluyor. Bu kampanyalardan yararlanıp ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlar rahat bir şekilde finansal olarak feraha kavuşuyorlar.

Son 2 yılda Türkiye'de vatandaşların ödeme sıkışıklığı yaşamaya başlamaları ile bankalar da buna uygun çözümler üretmeye başladılar. Bu nedenle ödeme ertelemeli ihtiyaç kredileri oldukça popüler bir hale geldi. Bundan dolyaı da hemen hemen her bankanın ödeme erteleme imkanı tanınan ihityaç kredisi kampanyası bulunuyor.

3 ay ödeme ertelemeli verilen bu ihtiyaç kredileri çok tercih edilen kredi kampanyalarından birisi oldu. Bunun için de bu kampanyalara bankalar büyük bir önem veriyor. Yapı Kredi Bankası da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında bulunuyor.

ERTELEMELİ KREDİNİN ERTELEME SÜRELERİ

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen 3 ay ertelemeli kredi kullanmak isteyenler kredi açılış tarihinden itibaren 120 gün sonra olacak şekilde ilk taksit tarihlerini belirleyebiliyorlar. Bu kredi kampanyasının azami vade süresi 36 ay olurken erteleme uygulanan dönem de bu sürenin içerisindedir.

Ödemesiz dönemli bir ihtiyaç kredisi kullanıldığında müşteriler kendilerinden talep edilen ilk taksitte ödemesiz dönemin faiz tutarlarını ödemek durumunda kalıyorlar. Bundan dolayı ilk taksit tutarı biraz yüksek olabiliyor.

100 BİN TL ÖDEME ERTELEMELİ KREDİ HESAPLAMA

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kapsamında müşterilere kredi tutarı ve vade süresine göre bir faiz oranı uygulanıyor. 36 ay vadeli 100 Bin TL'lik ihtiyaç kredisi için müşterilere aylık yüzde 1,71 oranında kredi faizi uygulanmaktadır.

36 ay vadeli kredi kullanıldığında 3 ay ödemesiz dönem vade süresinden çıkarılır. Müşteriler bu kredi için 33 ay kredi taksiti öderler. 100 Bin TL'Lik kredi için aylık 4.201 TL kredi taksiti ödenmektedir.

YAPI KREDİ BANKASI 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler bu kredi başvurularını nasıl yapabileceklerini merak ediyorlar. Banka tarafından yapılan kurumsal bilgilendirmeye göre müşteriler Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden bu kredi başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

Müşterilerin fiklkat etmesi gereken ayrıntı ise başvuru sırasında kampanya giriş ekranında yer alan “3 Aya kadar Ertelemeli Kredi” seçeneği oluyor.

Finans Haberleri