Yapı Kredi Hacizli Araç Satışında Büyük İndirim! 82.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Aracınız Kapınızda Olsun!

Yapı Kredi Bankası tarafından uygun fiyatlarla araç satışları yapılıyor. 82 Bin TL'ye Yapı Kredi Bankası tarafından ikinci el otomobil satışı yapılıyor.

Yapı Kredi Bankası, satılık araç piyasasına yepyeni bir hareketlilik kazandırdı. Hacizli ve icralık araçları satışa sunan Yapı Kredi, fiyat konusunda da makul davranarak araç alacaklara müjdeyi verdi. 82.000 TL’den başlayan fiyatlarla siz de aracınız kapınızda olsun istiyorsanız Yapı Kredi satılık araç portföyüne bakmadan hareket etmeyin.

Şart Yok İhale Yok, Uygun Fiyat ve Ödeme Kolaylığı Var

Yapı Kredi Bankası, ihale yönetmeliğine bağlı bulunmadığı için elindeki hacizli ya da icralık araçları dilediği fiyattan satma hakkına sahip. Satıştaki araçlarla ilgili fiyat belirleme yetkisi de yine Yapı Kredi’nin kendisinde. Hâl böyle iken piyasa fiyatının çok altında bedellerle bile araç bulmanız mümkün. Araç alırken farklı platformlara göz atmanızın yanı sıra mutlaka Yapı Kredi Bankası araç portföyüne de bakmanızı öneririz.

Satışı başlayan icralık ve hacizli araçlarla ilgili hızlı aksiyon almanız son derece önemli. Zira özellikle yıl sonuna doğru Yapı Kredi satışlarında ciddi bir hareketlilik söz konusu. Sizlerle paylaşacağımız web sayfasını kullanarak Yapı Kredi tarafından satılan araçlara göz atabilecek ve dilerseniz vakit kaybetmeden teklifinizi yapabileceksiniz.

Mevcut fiyatlar 82.000 TL’den başlarken belirli dönemlerde daha düşük fiyatlı araçların da satıldığı görülmekte. Zaten Yapı Kredi, tüm araç satışlarını sizlerle paylaşacağımız platform üzerinden yapıyor. Yani bugün olmasa bile bir başka gün mutlaka size uygun bir aracı bu platformda bulabilirsiniz. Sahibinden ve benzeri platformlarda benzer araçları aradığınızda aradaki fiyat farkı sizi de şaşırtacak. Araba almayı düşündüğünüz dönemde Yapı Kredi Bankası’nın mevcut satış listesini mutlaka inceleyiniz.

Araçları Daha Yakından İnceleyin, Teklifinizi Anında Sunun

Araç satış platformunda satıştaki taşıtların tüm detaylarına ulaşabilir, farklı açılardan resimlere göz atarak ilgilendiğiniz aracı daha yakından görebilirsiniz. Ayrıca araçlarla alakalı genel ve özel niteliklere de kolayca erişebilirsiniz. Satıştaki herhangi bir araçla ilgili teklifinizin olması halinde ‘’Teklif Ver’’ özelliğinden yararlanarak teklifinizi sunabilirsiniz.

Yapı Kredi hacizli ve icralık araçlar listesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Daha önce de belirttiğimiz üzere satıştaki araçların listesi sürekli olarak güncellenmektedir. Araç almaya karar verdiğinizde bu sayfaya giriş yaparak güncel satış listesini incelemenizi öneririz.

Finans Haberleri