Yapı Kredi Para Yazıp Gönderene Anında Ön Onaylı Limit İle Hazır Kredi Veriyor!

Bankaların kredi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilere yönelik olarak Yapı Kredi Bankası hazır kredi limitini uygulamaya aldı. Anında kredi başvurusu!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilerin sayıları ekonomide yaşanan dalgalanma nedeni ile her geçen gün artmaya devam ederken bankalar oluşan ortamda daha fazla kişiye ulaşmak adına kampanya üzerine kampanya düzenliyor. Bankaların en çok kar elde ettikleri kalemler arasında yer alan kredi paketlerinde daha fazla kişiye ulaşmak için başlattıkları kredi kampanyaları kapsamında ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilere cazip seçenekler sunuluyor.

Müşterilerine cazip ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen bankalardan biride Yapı Kredi Bankası olarak öne çıktı. Yapı Kredi Bankası müşterileri için özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında mesaj ile bilgilendirme yapıldı ve hazır kredi limiti tanımlanarak bankaya, şubeye gitmeden kredi çekme imkanı sunuldu. Bu sayede Yapı Kredi mobil şube ve cep şube uygulaması üzerinden anında kredinizi hemen çekebilirsiniz.

YAPI KREDİ BANKASI ÖN ONAYLI KREDİ LİMİTİ İLE BANKAYA / ŞUBEYE GİTMEDEN İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKME İMKANI SUNUYOR!

Bankaların ihtiyaç kredisi rekabetleri her geçen gün artmaya devam ederken Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası bu rekabette bende varım dedi ve müşterilerine düşük faizli kredi kullanma imkanı sundu. Düzenlenen kampanya kapsamında gönderilen mesajlar ile "Size özel ön onaylı limitiniz hazır. Kredinizi hemen kullanmak için PARA yazıp 4470'e gönderin, sizi arayalım. Dilerseniz Yapı Kredi mobilden de hemen kullanabilirsiniz" denilerek kredi başvurusu için izlenecek yöntemler sıralandı.

YAPI KREDİ SMS İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Düzenlenen kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi çekmek için hazır kredi limitini kullanmak isteyen kişilerin cep telefonlarının kısa mesaj bölümlerine giriş yaptıktan sonra büyük harflerle PARA yazarak oluşturdukları bu kısa mesajı 4470 numaralı telefona göndermeleri yeterli olacak. Kredi başvurusu hazır limit üzerinden tanımlandığı için anında onaylanacak.

İsteyen kişiler ise Yapı Kredi Mobil şubesi üzerinden krediler bölümüne ziyaret ederek burada yer alan hazır kredi limiti bölümünden ya da kredi başvurusu yap bölümünden kendilerine tanımlanan kredi limiti tutarı kadar acil nakit ihtiyaçlarını anında hesaplarına aktararak nakit para ihtiyaçlarını hemen karşılarken ödemelerini 3 ay ertelemeli kredi seçeneği ile 36 aya kadar vadeli olarak gerçekleştirebilecekler.

Finans Haberleri