Ziraat Bankası Genel Müdürü Çakar Kredi Müjdesi Verdi: Gençlere, Kadınlara 0.41 Faizle 10 Yıl Vadeli 6 Destek Kredisi!

Kredi müjdesini bizzat Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar açıkladı, gençlere, kadınlara ucuz kredi desteği geldi! 10 yıl vadeli destek kredisi paketi neler, kimler düşük faizli kredi alabilir?

Kredi muslukları yeniden açıldı, beklenen kredi müjdesini Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar açıkladı. Çakar tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından faiz desteği sağlanacak 6 yeni kredi paketi vatandaşların kullanıma sunuldu. Yeni tarım stratejisi kapsamında Ziraat Bankası kadınlara ve gençlere yönelik ucuz kredi desteği sağlayacak.

Türkiye'nin en büyük bankası olmasının yanı sıra devlet bankası olması ile de güven veren Ziraat Bankası her fırsatta vatandaşın yanında olarak ekonomiye destek olmaya devam ediyor. Pandemi döneminde verdiği krediler ile vatandaşın kara gün dostu olan ve ekonominin canlanmasını destekleyen Ziraat Bankası yeni kredi desteklerini peş peşe açıkladı.

ZİRAAT BANKASI 10 YIL VADELİ DESTEK KREDİSİ İLE 500 BİN TL KREDİ VERECEK!

Ziraat Bankası tarafından dün yapılan açıklama ile 1,24 milyar dolarlık sendikasyon kredisi için anlaşma sağlandığı ilan edilmişti. Atılan imza ile bankanın elde ettiği finansman kaynağını yeni kredi paketleri ile vatandaşlara dağıtacağı açıklandı. Konu hakkında açıklama yapan Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar "Tarım savunma sanayi kadar önemli. Burada proaktif olacağız. Tarıma girmek isteyen herkesi destekleyeceğiz" diyerek tarım sektörünü desteklemeye devam edeceklerini, bir karış tarım toprağını dahi boş bırakmayacaklarını söyledi.

Düzenlenen kredi kampanyası desteği kapsamında genç çiftçilere ve kadınlara 10 sene vadeli olmak üzere 500 bin liraya kadar Hazine destekli düşük faizli kredi verileceği ilan edildi.

0.41 FAİZ ORANI İLE 120 AY VADELİ DESTEK KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK?

Çakar yapmış olduğu açıklamasında "Yaklaşık 23 milyar TL'lik kısmında üreticiye yansıyan faiz oranı yıllık yüzde 0.1-5 arasında; 43 milyar TL'lik kısmında ise yıllık yüzde 5-10 arasındadır" diyerek kredi faiz oranının yüzde 0.41 seviyesinden başlayacağını, 32 milyar liralık bölümünün ise faizsiz olarak verileceğini aktardı.

GENÇ ÇİFTÇİ KREDİSİ İLE 2 SENE ERTELEMELİ 120 AY VADELİ KREDİ VERİLİYOR!

Düzenlenen kampanya kapsamında yaşı 18'den büyük, 41'den küçük olan asgari lise mezunu olan, ücretli olarak çalışmayan kişilere genç çiftçi destek kredisi 24 ay ana para ödemesiz dönemli olarak 120 ay vadeli verilecek. Yine kadın çiftçiler içinde aynı koşullarda kredi desteği sağlanacak.

Emlak365.com

Finans Haberleri