2022 KPSS Alan Bilgisi soru ve cevapları açıklandı mı? ÖSYM soruları ve cevapları yayınladı mı?

ÖSYM tarafından düzenlenen 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi üçüncü oturumu bugün yapıldı. Sınava katılan adaylar KPSS alan bilgisi soruları yayınlandı mı sorusunun cevabını araştırıyorlar. KPSS alan bilgisi soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı mı?

2022 KPSS Alan Bilgisi Sınavı üçüncü oturumu bugün yapıldı. Adaylar bu sınava katılarak alan bilgisi ile alakalı olarak soruları cevaplandırdılar. Adaylara bu sınavda işletme, muhasebe ve istatistik alanlarında 120 soru soruldu. Sınavın sonrasında ise adaylar KPSS Alan Bilgisi soruları ve cevap anahtarını merak etmeye başladılar. ÖSYM KPSS Alan Bilgisi sorularını ve cevaplarını açıkladı mı?

KPSS ALAN BİLGİSİ SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

ÖSYM tarafından yapılan KPSS Alan Bilgisi sınavlarının oturumlarına katılan adaylar şimdi soruları ve cevapları merak etmeye başladılar. Adaylar kendilerine sorulan ve sınavda cevaplandırdıkları soruların doğru cevap sorgulamasını yapmak istiyorlar. Ancak şu ana kadar ÖSYM’den konuya dair bir açıklama yapılmadı. 2022 KPSS Alan Bilgisi soru kitapçığı ile cevap anahtarının bugün gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS sınavının iptal edilmesinin ardından ÖSYM tarafından yeni sınavlar yapıldı. KPSS Lisans sınavı ile alakalı olan Alan Bilgisi Sınavlarının da yapılması ile beraber adaylar sınav sonuçlarını merak etmeye başladılar. Adaylar bu konuda ÖSYM’nin duyurularını takip ediyorlar. ÖSYM’nin planlaması henüz netlik kazanmadı ama KPSS sınav sonuçlarının Ekim ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

KPSS ALAN BİLGİSİ SORULARI ZOR MUYDU?

KPSS Alan Bilgisi sınavı ile alakalı olarak merak edilen bir durum da sınavın zor olup olmadığı oldu. Sınava girenler bu konuda çeşitli yorumlar yaparken genel ortalamaya göre soruların ortalama zorluk seviyesinde olduğu bildirildi. Geçmiş yıllardaki sorulara benzer sorular sorulurken adayların alan bilgileri bu sorular ile ölçüldü. Bazı adaylar çok zorlandıkları sorular olduğunun altını özellikle çizdiler.

Gündem Haberleri