9 Günlük Kasım Ara Tatili İçin Pandemiden Uzak Ucuz ve Ekonomik Tatil Önerileri

2021 - 2022 1. Kasım ara tatil tarihi açıklandı. 9 günlük MEB tatilini değerlendirmek isteyenler Kasım ayı tatil yerleri önerileri için araştırmalara başladı. Türkiye'de Kasım'da tatile nereye gidilir

Yüz yüze eğitim devam edecek mi, uzaktan eğitime geçilecek mi tartışmalarının altında okullarda 1. ara tatil zamanı geldi. MEB 2021 - 2022 eğitim öğretim yılı takvimi kapsamında öğrenciler 1. ara tatil zamanı ile 9 günlük molaya hazırlanıyro. Koranavirüs salgını nedeni ile tatilini zorunlu olarak erteleyenler, günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler MEB 9 günlük tatil fırsatını değerlendirmek için Kasım ayı tatil rotaları araştırmasına başladı.

Bu sene pastırma sıcaklarının daha etkin olduğu Kasım ayını tatil fırsatına çevirmek isteyen kişiler hem Türkiye'de Kasım ayında gidilecek yerler hem de yurt dışı tatil rotaları önerileri için araştırmaya başladı. Pek çok kişi ise ekonomik dalgalanma nedeni ile bu sene ucuz tatil yerleri, mekanları önerileri arıyor. Peki, 2021 - 2022 Kasım ara tatili için tatil yerleri önerileri neler?

KASIM AYINDA ÜŞÜMEDEN GEZİLECEK YERLER VAR MI, NERELERE GİDİLİR?

Kasım ayı tatil rotaları sanılandan çok daha fazla olması ile öne çıkarken soğuklar iyice bastırmadan son bir tatil yapmak isteyen kişilerin yoğun rezervasyon talepleri de devam ediyor. Sonbaharda pandemi nedeniyle de kalabalıktan uzak, ailesi ile başbaşa tatil yapmak isteyen kişiler için alternatif pek çok seçenek bulunurken Karadeniz Yaylaları ise ilk sırada yer alıyor.

RİZE AYDER YAYLASI SONBAHAR'DA RENK CÜMBÜŞÜ SUNUYOR!

Son dönemde sık sık kaçak yapılaşma ve yıkım kararları ile gündemde olan Ayder Yaylası sonbahar da tam bir renk cümbüşü yaratıyor. Tertemiz havası, yemyeşil doğası ve sessiz, sakin, huzurlu bir ortamı arayan kişilere hitap eden Ayder Yaylası'nda Kasım ayında yeşilden turuncuya kadar farklı pek çok renk tatilcilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

KARTPOSTALLIK RESİM ÇEKMEK İSTEYENLER İÇİN KAPADOKYA!

Peri bacaları ile Türkiye'nin doğal cennetleri arasında yer alan Nevşehir Kapadokya günü birlik geziler için bile olsa mutlaka tercih edilmesi gereken tatil rotaları arasında yer alıyor. Karpostallık resimler çekebileceğiniz Sonbahar manzaraları ile peri bacaları bu seneki tatil yerleri önerileri arasında yer alıyor.

BOLU YEDİGÖLLER VE ABANT GÖLÜ KASIM AYI TATİL ÖNERİLERİ

Kasım ayı tatil rotaları denildiğinde akla ilk gelenlerden biri de Bolu Yedigöller ve Abant Gölü olarak öne çıkıyor. Her mevsimde ayrı bir güzelliğe bürünen Yedi Göller Kasım ayında yaprakların renk değiştirmesi ile tam bir görsel şölen sunuyor.

Gündem Haberleri