AK Parti'den Davutoğlu, Gül ve Babacan hakkında flaş karar!

AK Parti yeni parti kurma iddialarıyla gündeme gelen Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan hakkında flaş bir karara imza attı.

AK Parti yeni parti kurma iddialarıyla gündeme gelen Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan hakkında flaş bir karara imza attı.

Türkiye’de siyasi hamleler başta ekonomi olmak üzere birçok alanda yüksek etkiye sahip. Liderlerin yaptıkları açıklamalar ülke gündemini belirlerken alınan bazı yanlış kararlar da ülke ekonomisine ters etki yaparak zarar verebiliyor.



Yeni parti kurma iddialarıyla ülke ekonomisinin derinden etkilediği iddia edilen Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan hakkında bu yıl 18. Kuruluş yılını kutlayacak olan AK Parti flaş bir karara imza attı.



FLAŞ KARAR!



18. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olan AK Parti, bugüne kadar yeni parti kurma iddialarıyla gündeme gelen ve parti hakkında sert eleştirilerde bulunan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere Abdullah Gül ve Ali Babacan’ı 18. kuruluş yıl dönümü için törenine davet etmedi.



GÜL, UZAK DURDU! DAVUTOĞLU ELEŞTİRDİ!



Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a 18. kuruluş yıl dönümü için parti kurucularına ve üyelerine gönderilen davetiyeler gönderilmedi. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı görevinin sona ermesinden sonra AK Parti'den uzak duran Abdullah Gül, partinin etkinliklerine katılmıyordu. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye yönelik sert eleştirilerde bulunuyordu.



DAVET EDİLMEYECEK!



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Gül, Davutoğlu ve Babacan'a davetiye gönderilmemesi hakkında, "Kendini aileden hissetmeyenler davet edilmeyecek." ifadelerini kullandı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri