Ankara Altındağ Belediyesi 19 Mayıs Kıraç konseri nerede, hangi gün, saat kaçta?

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Altınfest 19 Mayıs konserleri kapsamında Kıraç sahne alacak. Kıraç konseri ne zaman, nerede yapılacak belli oldu.

Atatürk'ün Samsun'a çıkarak kurtuluş Mücadelesini başlatmasının 103'üncü yılı, tüm Türkiye'de coşkulu etkinliklerle kutlandı. Gençlik ve Spor Bayramı'na yakışır şekilde gençlik konserleriyle kutlanan 19 Mayıs, sonraki günlerde de etkisini sürdürüyor. Ankara Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Altınfest, 19 Mayıs'tan sonra da bayram heyecanını sürdürmek amacıyla çeşitli konserler düzenliyor.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, sosyal medya hesabından 19-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Altınfest kapsamında İlyas Yalçıntaş, Tuğba Yurt ve Kıraç'ın konser vereceğini duyurdu. Konsere gitmek isteyen Başkentli vatandaşlar konserin detaylarını araştırıyor.

Altındağ Belediyesi Kıraç konseri ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak?

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Altınfest kapsamında 19- 20 - 21- 22 Mayıs tarihleri arasında meşaleli yürüyüş, karaoke, slot car, sahne gösterileri, spor etkinlikleri, deneyim alanları, sanat atölyeleri, formula 1 simülasyonu, 12D sinema ve konserler düzenleniyor. Altınfest'te ilk konseri 20 Mayıs günü İlyas Yalçıntaş, ikincisini 21 Mayıs'ta Tuğba Yurt ve kapanış konserini ise 22 Mayıs'ta Kıraç yapacak.

Kıraç konseri, 22 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de Başkent Millet Bahçesinde gerçekleşecek. Konsere katılmak isteyen vatandaşlar, konser için herhangi bir ücret ödemeden katılım sağlayabilecek.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, 7'den 70'e tüm Ankaralı vatandaşların katılması ve bayram coşkusu yaşamaları için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek birçok etkinliği vatandaşların ayağına getirdiklerini söyledi.

22 Mayıs Pazar günü Kıraç konserine katılmak isteyen kişiler, yeni açılan Başkent Millet Bahçesi'ndeki konser ile keyifli bir pazar akşamı geçirecek.

Emlak365.com

Gündem Haberleri