Arda Turan'ın Barcelona'da Ki Ev Sahibi 400 Bin Euro Kira Alacağı İçin Dava Açtı!

Türk futbolunun en büyük yetenekleri arasında gösterilen Arda Turan kariyerine bir dönem İspanya'da devam etmiş ve rüya takım Barcelona forması giymişti.

Türk futbolunun en büyük yetenekleri arasında gösterilen Arda Turan kariyerine bir dönem İspanya'da devam etmiş ve rüya takım Barcelona forması giymişti. Bu dönemde kiralık evde oturan Turan'a ev sahibi kira borcu için dava açtı!

Kariyerine bir dönem İspanya'nın rüya takımı Barcelona'da forma giyerek devam eden Arda Turan daha sonra forma giyme şansı bulamadığı için Türkiye'ye geri dönmüştü.



Son dönemde eski teknik direktörü Fatih Terim'in elini öperek özür dilemesi ile gündeme gelen ve Galatasaray futbol kulübüne geri döneceği iddia edilen Arda Turan mahkeme şoku ile sarsıldı.



Ev Sahibi 400 Bin Euro İstiyor!



İspanyol medyası tarafından yapılan habere göre Arda Turan'ın Barcelona'da ki ev sahibi ünlü futbolcunun kendisine kira borcu olduğunu iddia etti.



Şu anda Türkiye'de Medipol Başakşehir formasını terleten ünlü futbolcunun Barcelona'da top koştururken oturduğu evin sahibi olduğu belirtilen kişi Arda Turan'ın hem 3 aylık kira borcu olduğunu hem de evine zarar verdiğini iddia etti.



Arda Turan'ın 3 Aylık Kira Borcu Var!



Mundo Deportivo gazetesinden Joan Poqui tarafından yapılan habere göre Arda Turan ev sahibine son 3 aylık kira borcunu ödemedi.



Kira alacağını tahsil edemeyen ev sahibi asıl şoku boşaltılan evi görünce yaşadı. 3 aylık kira borcu olarak 100 bin lira talep eden ev sahibi eve verilen zarar için yapmış olduğu harcamalar için ise 300 bin euro olmak üzere toplamda 400 bin euro talep etti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri