Aydemir Akbaş Taşındı, Bahçesine Kedileri İçin Özel Ev Yaptırdı!

Aydemir Akbaş iki kedisinin semtin gürültüsünden rahatsız olması nedeni ile 1960'lı yıllardan beri oturduğu evinden taşındı.

Aydemir Akbaş iki kedisinin semtin gürültüsünden rahatsız olması nedeni ile 1960'lı yıllardan beri oturduğu evinden taşındı.

1960'lı senelerden bu yana Nişantaşı Topağacı'nda oturan Aydemir Akbaş kedilerinin semtin kalabalığından ve gürültüsünden rahatsız olması nedeni ile taşındı.



2 kedisi bulunan Aydemir Akbaş 55 yıllık evinden ayrılarak Nişantaşı'ndan Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ne taşındı.



Yeni Evinin Bahçesine Kedileri İçin Özel Ev Yaptırdı



Sabah Gazetesi yazarlarından İlker Gezici tarafından yapılan habere göre Aydemir Akbaş 55 yıldır oturduğu Nişantaşı'ndan Mecidiyeköy'e taşındı.



Taşınmanın sebebi ise Aydemir Akbaş'ın iki kedisinin artık iyice kalabalıklaşan semtin gürültüsünden rahatsız olması. Çok sevdiği iki kedisi bulunan Aydemir Akbaş yeni evinin bahçesine kedileri için birde özel ev yaptırdı.





Kedilerinin daha rahat edebilmesi için bahçeli ev arayan Aydemir Akbaş Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'nde bulunan giriş kat bir evi tercih etti.



5 yıldır kedileri ile birlikte olduğunu belirten Aydemir Akbaş kedilerinin evi için 50 bin lira para harcadığını söyleyerek Zeytin ve Yama adını verdiği kedileri için "Beş yıldır birlikteyiz, onlara çok alıştım" dedi.



Uzun yıllardır oturduğu evinden taşınmak zorunda kalan ünlü sanatçının yeni evine uyum sağlama sürecinde olduğu belirtilirken bahçeli evinde kedileri ile bol bol zaman geçirmeye çalıştığı söyleniyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri