BELKO Genel Müdürü Değişti! Mansur Yavaş Tarafından Atanan Kerim Yılmaz Kimdir, Nerelidir?

Ankara Büyükşehir Belediye Şirketleri arasında yer alan BELKO Başkanı değişti. Mansur Yavaş tarafından yapılan atama sonrası yeni başkan Kerim Yılmaz oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Şirketleri arasında yer alan BELKO Başkanı değişti. Mansur Yavaş tarafından yapılan atama sonrası yeni başkan Kerim Yılmaz oldu.

31 Mart yerel seçimleri sonucunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mansur Yavaş atama kararları ile belediyenin yönetim kadrosunu değiştirmeye devam ediyor.



BELKO Genel Müdürü Değişti!



Açıklanan son atama kararı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketleri arasında yer alan BELKO şirketinin yönetim kurulu başkanı değiştirildi. Yeni BELKO başkanı Kerim Yılmaz oldu.



Daha önce Milliyetçi Hareket Partisinde hukuk danışmanlığı görevi de üstlenen Kerim Yılmaz İYİ Parti'nin kurulması ile bu partiye geçiş yaptı ve Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak bu partide görev almaya başladı.



Kerim Yılmaz Kimdir?



Kerim Yılmaz Elbistanlı'dır.



Emekli ceza hakimidir.



MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hukuk danışmanlığı görevini üstlenmiştir.



İYİ Parti'nin kurulması ile MHP'den iyi partiye geçen kişiler arasında yer almıştır.



İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Kerim Yılmaz Mayıs ayı itibari ile BELKO yönetim kurulu başkanlığı görevine getirilmiştir.



BELKO Görevi Nedir?



BELKO Air otobüs filosu ile 2013 yılından bu yana Ankara Havalimanı seferleri için yolcu taşıma hizmeti verirken yine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen kömürün dağıtım görevini de üstlenmektedir.



Emlak365.com



Gündem Haberleri