Bir Pitbull Dehşeti Daha! Gaziantep'te 4 Yaşındaki Kız Çocuğuna Saldırdılar Hayati Tehlikesi Var

Gaziantep'te pitbull dehşeti yaşandı. İki pitbull cinsi köpek site bahçesinde 4 yaşındaki kız çocuğuna saldırarak ağır yaralanmasına neden oldular.

Beslenmesi yasak olan Pitbull cinsi köpekler dehşet saçmaya devam ediyor. Daha önceden çok sayıda yaralanma hatta ölümlere varan olaylara neden bu cins köpekler için son acı haber Gaziantep'ten geldi.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU AĞIR YARALADILAR

Söz konusu olay Gaziantep'in Şahinbey İlçesinde meydana geldi. İlçede yer alan bir sitenin bahçesinde olan 4 yaşındaki kız çocuğuna iki pitbull cinsi köpek saldırdı. Saldırı anı kameralara yansırken 4 yaşındaki çocuk çok ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların müdahaleye etmeye çalıştığı köpekler çocuğu uzun süre bırakmadılar. Saldıra uğrayan çocuk hem yüzünden hemde göğüs kısmından yaralandı.

Bölgeye hemen sağlık ekibi yönlendirildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan daha sonra hızla hastaneye kaldırılan çocuğun tedavisine başlandı. Durumu ağır olan çocuğun hayati tehlikesi olduğu açıklandı.

4 yaşındaki küçük çocuğa saldıran köpekler ise ihbar üzerine olay yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yakalandılar. İki köpek barınağa alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı da öğrenildi.

GAZİANTEP VALİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan acı olayın ardından Gaziantep Valisi 4 yaşındaki çocuğun tedavi gördüğü hastaneye gitti. Gaziantep Valisi Davut Gül konuşmasının başından bundan sonraki sürecin valilik tarafından yakından takip edileceğini söyledi. Kamuoyunda bazı iddialar olduğunu söyleyen Gül bu iddialar hakkında "Kamuoyunda ailemize sanki baskı yapıldığı, baskı altında tutulduğuyla ilgili bir çok şey yazılıyor ama bunların doğruluğu yok. Aileyle konuştuk herhangi bir baskı yok. Bundan sonraki süreç adliyeye intikal etmiş. Saklanacak ve gizlenecek bir durum yok." dedi. Tahir Gül açıklamasını küçük çocuğun iyileşmesi temennisinde bulunarak "İnşallah tez zamanda yavrumuz sağlığına kavuşur." sözleriyle tamamladı.

Gündem Haberleri