CHP'den İttifak Açıklaması! İYİ Parti ve AK Parti Birlikte Hareket Edebilir

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı Millet İttifakı hakkında açıklamalarda bulundu. Atıcı ittifakların sağlam zeminlere oturması gerektiğini söyleyen konuşmasında İYİ Parti hakkında da konuştu.

Millet İttifakında son dönemlerde devam eden tartışmalara dair bir değerlendirme daha geldi. CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı yapmış olduğu konuşmasında ittifak konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Özellikle gündemde olan tekil konuşma polemiğine değinen Atıcı "İdeolojik ayrılık zaten var ittifak sağlam zeminde gitmezse bozulur" ifadelerini kullandı.

CHP'DEN İYİ PARTİ AÇIKLAMASI AK PARTİ İLE HAREKET EDEBİLİRLER

Artı TV'de canlı yayına katılan CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı gündem başlıklarını el aldı. Konuşmasında Millet İttifakı ortakları CHP ve İYİ Parti'den gelen karşılıklı açıklamalar hakkında konuşan Atıcı kendi görüşlerini de yer verdi.

İttifak konusuna ilişkin Cumhur İttifakından bir örnek vererek başlayan Aytuğ Atıcı, AK Parti ve MHP'yi kastederek Cumhur İttifakı üyesi partilerin geçmişte karşılıklı sert söylemleri olduğunu ancak şu an ittifak halinde olduklarını vurguladı.

Konuşmasının devamında İYİ Parti'nin AK Parti ile hareket edebileceğini de sözlerine ekleyen CHP parti içi eğitim sorumlusu Atıcı "İdeolojik ayrılık zaten var ittifak sağlam zeminde gitmezse bozulur. Bazen yol kazaları olur, ciddi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Aytuğ Atıcı açıklamalarının devamında ittifak üyelerinin birbirine benzememesi gerektiğini vurgulayarak partilerin kendi değerlerini koruması gerektiğini söyledi.

Gündem Haberleri