Demet Akalın Gündemi Salladı: Kimse Param Yok Demesin, Herkesin Bodrum'da Evi Var!

Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ile adından söz ettiren Demet Akalın bu seferde Demet ve Alişan ile Sabah Sabah isimli programında yapmış olduğu ekonomi yorumu ile gündemi salladı. 17 günlük tam kapanma öncesinde tatil beldelerine giden kişileri eleştiren Demet Akalın kimse param yok demesin çıkışı ile sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Sivri dili ve yapmış olduğu çıkışlar ile adından söz ettiren Demet Akalın son dönemde şarkılarından çok açıklamaları ile gündem olmaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Alişan ile beraber sabah kuşağında 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' isimli programı sunan popun kraliçesi Demet Akalın bu seferde 17 günlük tam kapanma öncesinde tatil beldelerine akın eden vatandaşlara yönelik yapmış olduğu eleştiriler sonrasında gündeme bomba gibi düştü.

DEMET AKALIN: HERKESİN BODRUM'DA EVİ VAR!

Türkiye genelinde pandemi nedeni ile 17 günlük tam kapanma kararı alınmış, alınan karar kapsamında yasak başlamadan önce vatandaşların otogarlara akın etmesi, Bodrum başta olmak üzere pek çok tatil beldesinde adeta büyük göçleri andıran görüntülerin oluşması üzerine Demet Akalın sunmuş olduğu sabah programında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Demet Akalın Bodrum başta olmak üzere Çeşme ve Antalya gibi yazlık bölgelere vatandaşların akın etmesini eleştirerek "İki milyona yakın vatandaşımız tatil beldelerine ve memleketlerine gitti. Kimse 'param yok' demesin. Herkesin Bodrum'da evi var" diyerek çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Demet Akalın'a ilk yanıt bir diğer ünlü şarkıcı Rober Hatemo tarafından verildi.

Hatemo sırf KDV ve faturalarını ödemek için evini, saatini satmak zorunda kaldığını belirterek "Yanılıyorsunuz, Türkiye 2 milyon kişiden ibaret değil" diyerek Demet Akalın'a tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden de pek çok kişi Demet Akalın'a tepki gösterdi ve ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçilirken yapılan açıklamayı son derece talihsiz olarak değerlendirdi.

Gündem Haberleri