Emlak ve Emlak Yönetim Meslek Elamanı ile Emlak Danışmanı Kadrosu İŞKUR Personel Alım İlanları

Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda meslek grubundan personel alımı yapılıyor. Bu alımların bazıları da Emlak ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı ile Emlak Danışmanı kadrolarına oluyor.

Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda meslek grubundan personel alımı yapılıyor. Bu alımların bazıları da Emlak ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı ile Emlak Danışmanı kadrolarına oluyor.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan emlak sektörü ile ilgili tüm iş ilanlarını sizlerle paylaşşmaya devam ediyoruz.



Emlak sektörünün en önemli meslek alanlarından olan branşlardan birisi de Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı kadrosu. Bu kadro için İŞKUR'da ilan edilmiş çok sayıda ilan bulunuyor.



Ayrıca söz konusu bu ilanlar Türkiye'nin farklı şehirlerinde bulunan firmalar tarafından yayımlanmış olup gün aşırı yenileniyorlar.



EMLAK SEKTÖRÜ İLE İLGİLİ İŞKUR İŞ İLANLARI



Aralık ayının ilk haftasının son günleri itibariyle yayımlanan duyurulara göre Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı kadrosu için 68 personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlanlarda yer alan bilgilere göre alımlar 11 farklı şehirde olacak.



Buna göre bu kadro için alımlar aşağıda yer alan şehirlerde yapılacak.



Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı alımı için ilan yayımlayan firmaların bulundukları şehirler arasında, İstanbul, Afyonkarahisar, Bursa, Trabzon bulunuyor. Ancak alımların çok büyük bir kısmı İstanbul için yayımlanmış olup başvurular ülke geneli yapılacak.



Genel Başvuru Koşulları



Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı iş ilanlarında adaylardan talep edilen koşullar ana hatlarıyla şöyle;



18 yaşını tamamlamış, Firma tarafından belirlenen öğrenim koşulunu sağlayan, Talep edilen yaş aralığında bulunan, Özgüveni, sunum ve ikna kabiliyeti yüksek, İnsan işişkilerinde başarılı empati kurabilen, Motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açısına sahip.



Başvuru İşlemleri



Söz konusu ilanlara başvuru yapmak isteyecek adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilanlara ulaşabilirler. İlanları inceleyen adaylar kendilerine uygun ilan bulduklarında başvurularını ilanı yayımlayan firmanın belirlediği şekilde yapacaklar.



Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı İŞKUR iş ilanları için TIKLAYINIZ



Emlak365.com


Gündem Haberleri