Garanti Bankası Alacaklarını Sattı! BBVA Alacaklarını Kime Devretti!

Garanti Bankası'na kredi borcu olanlar dikkat! Garanti Bankası alacaklarını sattı. Borcunuz için kısa sürede aranabilirsiniz! Detaylar haberimizde...

Garanti Bankası'na kredi borcu olanlar dikkat! Garanti Bankası alacaklarını sattı. Borcunuz için kısa sürede aranabilirsiniz! Detaylar haberimizde...

Bankaların takipteki alacak miktarı her geçen gün artmaya devam ederken bilançolarını temizlemek isteyen bankalar alacaklarını satıyor.



Garanti Bankası Takipteki Alacaklarını Sattı!



Takipteki alacaklarını satan bankalar arasında Garanit Bankası 'da katıldı.



Garanti Bankası dün akşam saatlerinde Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a yapmış olduğu bildirim ile takipteki alacaklarını sattığını duyurdu.



Garanti BBVA Bankası tarafından yapılan KAP'a yapılan açıklamada toplam 260 milyon lira tutarındaki bireysel tahsili gecikmiş alacakların 18.5 milyon liraya satıldığı belirtildi.



Garanti Bankası Alacaklarını Kime Devretti?



KAP üzerinden yapılan açıklamada Garanti Bankası 260 milyon liralık gecikmiş alacağını toplam 18.5 milyon liralık bedel ile Gelecek Varlık Yönetim şirketine devrettiğini duyurdu.



Garanti Bankası'na kredi kartı borcu, kredi borcu ve gecikmiş kredili mevduat hesabı borcu olan kişileri yakından ilgilendiren karar sonrasında şirket 18.5 milyon liralık gelir elde etmiş oldu.



Banka bir önceki satış duyurusunu Nisan ayında yayımlamış ve o tarihte de tahsili gecikmiş alacakların satışını yapmıştı. Garanti Bankası Nisan ayında yapmış olduğu açıklamasında toplam anaparası 364.97 milyon lira olarak duyurduğu tahsili gecikmiş alacak portföyünü 19.44 milyon liraya satmıştı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri