Hailey ve Justin Bieber Brentwood’da Ev Sahibi Olmak İçin Kolları Sıvadı!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcıları arasında yer alan genç kızların sevgilisi Justin Bieber ile eşi Hailey 20 milyon dolarlık rekor bir konut alımı yapmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en çok kazanan şarkıcıları arasında yer alan genç kızların sevgilisi Justin Bieber ile eşi Hailey 20 milyon dolarlık rekor bir konut alımı yapmaya hazırlanıyor. Şarkıları ile dillere plesenk olan Bieiber ile model olan eşi Hailey konut alımı için Brentwood’du tercih ederken malikanenin sahibi ile anlaşma aşamasına yaklaşıldı. Detaylar haberimizde...

En çok konuşulan ve takip edilen çiftler arasında yer alan Justin Bieber ile eşi Hailey bu seferde satın almak istedikleri ev haberleri ile gündemdeki yerini koruyor.



Ünlü çiftin yeni bir ev almak için arayışta oldukları, aradıkları ev için 20 milyon doları gözden çıkardıkları belirtiliyor.



PLAYBOY'UN CEO'SUNUN EVİNİ SATIN ALMAK İSTİYORLAR



Çocuk yaşta dünya çapında bir üne kavuşan 25 yaşındaki Justin Bieber ile 23 yaşındaki dünyaca ünlü model eşi Hailey Bieber genç yaşlarına rağmen sahip oldukları servet ile dudak uçuklatıyor.





Ünlü çift Brentwood’dan ev almak için kolları sıvadı. Playboy Enterprises CEO’su olan Scott Flanders’a ait olan ünlü malikaneyi almak için harekete geçti.



Milliyet Gazetesi tarafından yapılan habere göre ünlü çift malikaneyi almak için oldukça ısrarcı davranırken pazarlık konusunda da oldukça cömert davranıyorlar. Daha önce de Beverly Hills'te yer alan yeni evlerini satın almak için geride bıraktığımız sene içerisinde 8.5milyon dolar ödeme yapmışlardı.



Beverly Hills'ten taşınmak isteyen ünlü çift bu sefer 20 milyon doları gözden çıkarırken Flanders'e ait olan evi satın almak için harekete geçti. Ünlü çiftin 20 milyon dolar ödemeyi kabul ettikleri ev için Flanders 2014 yılında 9 milyon dolar ödeme yapmıştı.



Yani evi satması durumunda 11 milyon dolar konut yatırımı kazancı sağlamış olacak.



Emlak365.com


Gündem Haberleri