İŞKUR Emlak Komisyoncusu Alım İlanları Mart 2020 Duyuruları

İŞKUR üzerinden çok sayıda meslek grubundan personel işçi alım ilanı yayımlanıyor. Bu alım ilanları arasında emlak sektörü ile ilgili de kadrola bulunuyor. Bu kadrolardan birisi de Emlak Komisyoncusu pozisyonları.

İŞKUR üzerinden çok sayıda meslek grubundan personel işçi alım ilanı yayımlanıyor. Bu alım ilanları arasında emlak sektörü ile ilgili de kadrola bulunuyor. Bu kadrolardan birisi de Emlak Komisyoncusu pozisyonları.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlar Şubat ayı sonu itibariyle yenilenmeye başladılar.



Çok sayıda firma yayımladıkları ilanları adaylara duyuruyorlar. Eski ilanlar ise yenileniyor. Bu kapsamda güncellenen bu ilanlar arasında yer alan ve emlak sektörü ile ilgili olan pozisyonları sizlerle paylaşıyoruz.



EMLAK KOMİSYONCUSU ALIM İLANLARI



Emlak Komisyonucu kadrosu için İŞKUR'da güncel olarak 25 farklı duyuru bulunuyor.



Türkiye'nin farklı şehilerinde yer alan firmalar tarafından yayımlanan bu duyurular ile bu pozisyonda farklı öğrenim düzeyinden personel istihdamı sağlanacak.



Başvuru Koşulları Neler?



Emlak Komisyoncusu alım ilanları için adayların sağlamaları gereken bazı şartlar bulunuyor.



Bu şartların başında öğrenim koşulu yer alıyor. Öğrenim şartı ilanı yayımlayan firmaya göre değişiklik göstersede en az lise düzeyinden yapılıyor. Bazı firmalar ise personel alımlarını önlisans yada lisans düzeyinden kabul ediyor. Emlak Komisyoncusu alım ilanlarında adayların sağlamaları gereken diğer koşullar ise şunlar;



Görevine engel sağlık sorunu olmamak, firmalar yaş şartı belirtmişse bu şartı sağlamak, talep edilen öğrenim düzeyinden mezun olmak, firmaların talep ettiği mesleki koşulları sağlamak, seyahet engeli bulunmamak, ikna kabiliyeti ve diksiyonu belirtilen kriterlere uygun olacak.



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



İŞKUR üzerinden yayımlanan Emlak Komisyoncusu alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar, öncelikle ilanı kurumun resmi web sayfasından bulacaklar. Fİrmaların başvuru metinlerinde yer alan şartları sağlayan adaylar, yine ilan metninde belirtilen şekilde başvurularını yapacaklar. Başvurular ya internet üzerinden elektronik yapılacak yada firmaların belirttiği adrese bizzat evrak teslimi ile gerçekleştirilecek.


Gündem Haberleri