İstanbul Şişli'de Dehşete Düşüren Olay! Bir Evde 3 Kişi Ölü Bulundu

İstanbul Şişli'den kahreden bir haber geldi. En üst kattaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu. Evden 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde ekiplerin incelemeleri devam ediyor

İstanbul Şişli'de bulunan bir evde 3 kişi ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda ekip geldi. Binanın en üst katında yer alan daireden sabah saatlerinde silah sesleri geldiği bilgisi paylaşıldı. Şişli Fulya'da bulunan bir evde biri kadın 3 kişi ölü olarak bulundu. Evde yapılan incelemenin ardından Y.S.B isimli saldırganın eski kız arkadaşı B.V. ve birlikte yaşadığı Ö.A'yı öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

SABAH SAATLERİNDE SİLAH SESLERİ DUYULDU

Fulya'da bulunan 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Eve giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Ölenlerin olay yerine gelen yakınları gözyaşlarını tutamadılar.

ESKİ KIZ ARKADAŞI İLE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Polis ekipleri, olay yerinde bulunan kişilerin ifadelerine başvurdu. İlk inceleme sonucunda 3 yaşındaki saldırgan Y.S.B'nin eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen 28 yaşındaki B.V ile onun birlikte yaşadığı 29 yaşındaki Ö.A'yı öldürüp ardından da intihar ettiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU

Aynı zamanda emlakçı olan görgü tanığı: "Duyduğum kadarıyla saat 07.30- 08.00 aralarında kadın bağırmış polis polis diye. Ondan sonra silah sesi duyulmuş. Adam herhalde önce hanımına sonra kendisine sıkmış. Oturanları tanımıyorum. 30 senedir burada oturuyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Üçüncü kişiyi bilmiyorum. Onları hiç tanımıyor. Ağızdan duydum yani" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Gündem Haberleri